Mandesager

De bedste ideer til en polterabend

stripper

Skal en af dine bedste venner også giftes snart? Og skal du nu derfor til at finde noget sjovt, nyt og spændende, I kan lave på din vens polterabend? Der er mange forskellige ting, man kan lave til en polterabend, og de kan gå fra at være meget frække til at være meget ”almindelige” og hyggelige. Læs med her og få nogle gode ideer til, hvordan du kan sætte en fed polterabend på benene – både med lidt af det frække (for eksempel med en stripper) og lidt af det hyggelige.

Den klassiske til en polterabend

Den helt klassiske til en polterabend er selvfølgelig at købe en stripper til din ven. En stripper er især godt lidt senere på dagen / aftenen, hvor I alle har fået lidt at drikke indenbords, og I derfor synes det hele er lidt sjovere. Så er det også mindre akavet, hvis denne stripper også skal give lapdance eller lave et dildoshow. Ofte er en lapdance med i stripshowet, så den ”heldige” brudgom får lidt af det hele. Derudover er en stripper også sjovt for alle de andre gæster til polterabenden, da alle jo kan kigge med. Husk dog at din ven (og den kommende brud) skal have det okay med, at der vil være en stripper eller andre kvinder uden så meget tøj på til polterabenden. Det er ikke alle, som er okay med dette, så forhør dig gerne lige ad, inden du booker en stripper. Du kan finde gode tilbud på en stripper på Stripdanmark.

Til detektiven

Er din ven, der skal giftes, sådan en, som elsker at løse gåder og opgaver? Så kan en af aktiviteterne i løbet af dagen være, at I alle skal igennem et Escape Room. Man kan ikke være så mange i et Escape Room, så her vil det være ideelt, hvis det kun er for dem, som er tæt på brudgommen. Denne form for underholdning vil virkelig gøre jeres bånd til hinanden bedre, og det er en god ting at starte dagen ud med.

Glem ikke noget personligt

Når man skal planlægge en polterabend, kan det være rigtig godt at tænke noget personligt ind i dagen. Det kan for eksempel være lege, som omhandler ham, der skal giftes, eller det kan være at den stripper, du hyrer til senere på dagen / aftenen, gør noget personligt til brudgommen – måske noget personen altid har ønsket sig, men som bruden ikke vil være med til? Husk dog igen lige at høre bruden ad, så dig og brudgommen ikke kommer galt afsted på brudgommens vilde polterabend.

Glem ikke samværet

Uanset hvad du vælger at planlægge til den kommende brudgom, skal det selvfølgelig være noget, brudgommen vil synes er sjovt (det er trods alt hans dag), og det skal gerne være noget, som gør jer i vennegruppen tættere på hinanden – på den gode måde. Nogle gange behøver det faktisk ikke være så ekstravagant eller stort. Så længe I alle hygger jer og har en god dag / aften.