Blog

Gå over fra cigaretter til E cigaretter

E cigaretter

Hvis du er en ryger, der gerne vil stoppe med at ryge, men som har svært ved det, bør du overveje E cigaretter. Ja, der er mange der mener, at det også er usundt at dampe, vape, eller hvad man nu vil kalde det, på E cigaretter. Men de fleste eksperter ville stadig være enige i, at det er bedre end at ryge tobak.

Et skridt i den rigtige retning

Som ryger ved du, hvor svært det kan være at gå fra at ryge til ikke at ryge. Det er også derfor, at mange bruger produkter som tyggegummi og plastre, der indeholder nikotin, eller bare ting, man kan lave i stedet for at ryge.

Du vil dog sandsynligvis hurtigt opleve, at disse ting ikke for alvor udgør en tilfredsstillende erstatning for det at ryge. Dette kan have at gøre med, at du mangler den fysiske bevægelse, indåndingen og så videre. Den får du med, også når du damper på E cigaretter.

Så prøv at gå ind på https://gosmoke.dk/ og kig på udvalget, læs om de forskellige typer, smage og prisklasser. Det er i hvert fald et skridt i den rigtige retning i forhold til at ryge.

Når først du er gået fra tobak til E cigaretter, bliver det nemmere at trappe ned lidt efter lidt. Når du bliver rygetrængende, kan du for eksempel lettere tage blot et enkelt sug på en E cigaret, hvor du med almindelige smøger typisk ville ryge en hel cigaret.

Andre fordele ved E cigaretter frem for tobak

Rygestoppet er ikke den eneste fordel ved de elektriske cigaretpenne. Prøv for eksempel at sammenligne prisforskellen. Ja, en E cigaret er dyrere end en pakke smøger, men den varer til gengæld også meget længere. Særligt hvis du ender med at ryge mindre alligevel.

En anden fordel er, at der er mange flere forskellige smage tilgængelige, når du damper. Du kan købe en i jordbær, en i mentol og så videre, så du kan skifte alt efter, hvad du har lyst til. Det gør det til en mere alsidig oplevelse, der ikke på samme måde føles afhængighedsdrevet, men mere lystdrevet.

Der er naturligvis ingen, der siger, at det ligefrem er sundt at ryge E cigaretter. Men som sagt er det trods alt sundere end de almindelige smøger, idet der ikke er tjære og så videre i. Det bliver spændende at følge med i, hvordan man over de næste mange år vil udvikle den, så den bliver mindre usund og mere normal i vores samfund.

En sidste fordel er, at du mange steder ikke vil få lov til at ryge tobak indendørs, mens E cigaretten går i flere sammenhænge. Det er altid god kutyme at spørge for at være på den sikre side, men sandsynligvis vil du oftere få et ja end et nej, idet dampen ikke lugter nær så dårligt som tobaksrøgen.

Så ja, der er mange ting der taler for at lægge de gammeldags cigaretter på hylden og gribe fat i en vapepen, som de kalder det på engelsk. Hvem ved, måske bliver det dit første skridt på vejen mod rygestop.