Livsstil, Mandesager

Bliv klar til fisketuren med fiskegrej fra Penn

fiskeudstyr til fisketur

Der et en masse fiskegrej, man skal bruge, hvis man kan på fisketur. Det kan være et omstændigt stykke arbejde at få fast i alt det forskellige grej, men den gode nyhed er, at du kan få alt dit fiskegrej fra Penn.

Fiskestænger

Du kan få fiskestænger fra Penn, når du skal ud og fiske. Og det gælder, uanset om du skal fiske vej kysten, eller om du skal fiske ved havet. Det er et bredt udvalg af fiskestænger, men hvilken en du skal vælge, det er helt op til dig.

Fiskeline

En fiskestang er ikke meget i sig selv, hvis ikke man også har en fiskeline. Du kan også købe fiskeliner fra Penn, så du ikke behøves at kigge efter andre mærker. Det er vigtigt, at du får en fiskeline i god kvalitet, og det gør du, hvis du kigger efter fiskegrej fra Penn.

Hjul

Når du skal ud og fiske, skal du også bruge et hjul til at hive linen ind. Dette er når, du kæmper mod modstand fra fisken, og det er igen vigtigt, at du får et hjul, der kan holde til denne modstand.

Kroge

Hvis du gerne vil have, at der bider en fisk på krogen, når du er ude og fiske, så skal du naturligvis have en krog med madding, den kan bide sig fast på. Hvis du har en slidt krog derhjemme, kan du hurtigt fikse den op igen med en krogslibning.

Som madding kan du bruge regnorme, du selv har gravet op, eller du kan vælge at købe madding, der er lavet til formålet. Det er helt op til dig selv, hvad du vælger at gøre.

fiskeudstyr blink

Fangstnet

Når man fisker ved kysten, bruger man nogle gange fangstnet. Det gode ved fangstnet er også, at du kan fange flere fisk på én gang, hvor man derimod med en fiskestang, kun fanger én ad gangen.

Grejkasser

Der er som sagt meget grej, man skal have styr på, når man skal ud for at fiske. Derfor kan det være smart at have en grejkasse med inddelte rum, så man hurtigt kan finde det, man skal bruge. Man kan også vælge at have en grejtaske, så den er let at tage med rundt.

Knive

Du skal også have en kniv klar, hvis du er så heldig at fange en fisk på din fisketur. Du kan få gode fiskeknive fra Penn, som egner sig til formålet.

Polaroid briller

Hvis man er ude for at fiske, så står man naturligvis og kigger ned mod vandet. Det kan være hårdt for øjnene pga. det genskær, der kommer fra vandet. Derudover kan det også være smart med polaroid solbriller, fordi de gør, at det er lettere at spotte fiskene i vandet, fordi briller bryder med vandoverfladen.