Blog, Livsstil, Mandesager

Jeg fik styr på min virksomhed med IT-support

it support

Jeg kan starte med at fortælle, at selvom IT-drift og IT-support måske lyder utrolig kedelig og tørt, så har det faktisk været en ting, som har været med til at gøre min hverdag som professionel virksomhedsejer meget nemmere og meget sjovere.

Jeg har i en længere periode kørt mit eget selvstændige firma, hvor jeg arbejder med at rådgive og vejlede privatpersoner og virksomheder om kommunikation. Dette firma handler meget om skrift og tale, og det er da også primært her, at mine kompetencer ligger. Dertil skal det så siges, at jeg til gengæld ved meget lidt om IT-drift. Det fik efterhånden konsekvenser.

Manglende kendskab til IT kostede mig kunder

Efterhånden gik det nemlig op for mig, at selvom jeg var dygtig til det, jeg lavede i min virksomhed, så mistede jeg kunder og det gik ikke rigtig fremad for min business. Til at starte med havde jeg svært ved at forstå, hvad der skete.

Men så gik det efterhånden op for mig, at mange af mine kunder valgte mig fra til gengæld for andre leverandører, som havde mere forstand på IT end mig. Ikke fordi jeg var direkte ringe til det, men fordi jeg ikke havde valgt de smarteste løsninger og tit havde problemer med mine systemer.

zwable i københavn

Mine venner gav mig et godt råd

Jeg havde længe rigtig svært ved at se, hvordan jeg skulle løse mit problem. Jeg havde ikke hverken tid elle penge til at gå på en masse IT-kurser, og derfor var det hele gået lidt i stå for både mig og min virksomhed. Derfor spurgte jeg mine venner til råds.

Og her fik jeg et overraskende, men meget nyttigt svar. De foreslog mig nemlig at kontakte et professionelt firma, som arbejdede med IT drift og support for både private og firmaer.

Derfor valgte jeg Zwable

Efter at have tænkt lidt over det, besluttede jeg mig for at gøre, som mine venner foreslog. Det resulterede i, at jeg fandt frem til firmaet zwable.com.

Der er mange grunde til, at mit valg af firma til leverance af hjælp til IT-drift og support lige blev Zwable. For det første kunne jeg rigtig godt lide det koncept, som dette firma kørte med. Her kunne jeg ikke kun få hjælp til én ting, men til alle mine IT-relaterede produkter. For det andet syntes jeg, at priserne var meget rimelige.

Mit firma kører strålende

Selvom jeg var en smule skepsis, da jeg første gang kontaktede Zwable, så er jeg nødt til at sige, at alle mine tvivl er blevet gjort til skamme. Her er der virkelig tale om en service, som har gjort en forskel for mig i min hverdag. Den har også betydet, at min virksomhed kører langt mere glat end før.

Hvis du går og overvejer at få lidt hjælp til det driftsmæssige, så kan jeg derfor kun anbefale at du gør noget ved sagen. Ligesom mig bliver du helt sikkert mange frustrationer fattigere på den måde.