Blog, Livsstil, Mandesager

Hudpleje til mænd

hudpleje til mænd

Hængende render under øjnene og periodevise urenheder i ansigtet. Det var, hvad jeg døjede med. For at se lidt mere frisk og veloplagt ud, startede jeg med at undersøge, hvilke muligheder jeg havde. Jeg fandt hurtigt frem til, at jeg skal passe på min hud – det skal alle mænd. Er du én blandt mængden, der ikke bruger mange minutter foran spejlet om morgenen eller aftenen, så læs med i dette blogindlæg, der handler om hvilken form for hudpleje til mænd, din hud vil få gavn af.

Ansigtscreme

Når jeg ser i spejlet, kigger jeg ind i mine øjne. Mit ansigt er det første, som fanger min opmærksomhed. Om morgenen ser jeg træt ud, men med en god portion morgenmad bliver jeg mere frisk. Og dog. Det er ikke bare den fysiske træthed, der melder sig på banen. Også hudens træthed kommer til syne.

ansigtscreme til mænd

En ansigtscreme hjælper huden med beskyttelse og reparation. Huden bliver også fugtet, så den holder sig frisk hele dagen. Cremen kan også hjælpe til, at huden kan tåle enhver form for vind og vejr.
Inden jeg startede med at bruge ansigtscreme, oplevede jeg tør og uren hud, der kløede. Jeg vil derfor anbefale mænd at bruge hudpleje, så huden får den nødvendige pleje. 

Det kan dog være svært at finde den helt rette til en selv. Jeg har her tre gode råd, til når du skal på jagt efter en ansigtscreme:

  • Køb ikke altid de dyreste
  • Omhyggelig og kontinuerlig
  • Ikke overdriv

Jeg kigger altid efter tilbud på hudpleje til mænd. Det er dog ikke altid, at det falder sammen med det produkt, jeg rigtig godt kan lide. Selvom du måske også har et dyrere hudplejeprodukt, du plejer at bruge, så behøver det ikke nødvendigvis at være tilfældet. Jeg kender også til gode mærker, der ikke koster ret meget. Du kan altså sagtens finde billigere produkter, der også har en god kvalitet. Det afhænger af din hud og dit behov.

Desuden kræver hudpleje til mænd, at plejen er omhyggelig og kontinuerlig. Jeg oplevede først resultater efter et par måneder.

Når aftenen nærmer sig og nattesøvnen kalder, så smører jeg også ansigtet ind. Vær dog opmærksom på ikke at overdrive brugen af ansigtscreme til om natten. Huden kan ikke ånde igennem et tykt lag creme, og du vil kunne opleve en mere uren hud.

Hudtype

Da jeg undersøgte markedet om ansigtscremer, fandt jeg ud af, at ens hudtype også har betydning på valget af creme. Det er derfor vigtigt, at du finder ud af om du har fedtet eller tør hud. Der er nemlig forskellige creme til forskellige hudtyper. Jeg har selv fedtet hud, hvilket jeg ikke kan gøre noget ved. Jeg har dog fundet en ansigtscreme, der ikke får min hud til at skinne endnu mere, end den gør i forvejen.
Fordi min hud er fedtet i forvejen, indeholder min ansigtscreme mindre olier. Det skinnende lag i mit ansigt betyder også, at jeg renser grundigt, før jeg påfører ansigtscremen. Desuden er indholdet af parfume lavt.