Blog, Livsstil, Mandesager, Oplevelser

Nyt badeværelse med gulvvarme

badeværelse med varme i gulvet

I knap et år overvejede jeg at investere i et badeværelse, fordi jeg simpelthen har været så træt af de gamle hvide 90’er fliser, der efterhånden var blevet gullige og ikke til at redde. Den tanke blev til handling, og derfor i gang satte jeg projekt nyt badeværelse i sidste måned, selvom jeg ikke havde den fjerneste idé om, hvor omfattende det ville blive. Det er ikke lige sådan bygge et nyt badeværelse, eftersom der skal involveres både en murer og VVS’er, som skal koordinere tiden imellem hinanden. Derudover brugte jeg ualmindeligt lang tid på at vælge de rette fliser og ikke mindst belysning samt inventar til badeværelset.

badeværelses skænk

Hjælp fra en dygtig VVS’er og murer

Mit største ønske til mit nye badeværelse har egentlig været gulvvarme, eftersom jeg hader at fryse om fødderne hver morgen. Det er relativt dyrt at lægge varme i gulvet på et badeværelse, og koster omkring 800 kr. pr. kvm2, hvis det er en professionel VVS installatør, som skal hjælpe med det. Hvis du selv ønsker at lægge gulvvarme, kan du slippe med omkring 400 kr. pr. kvm2 for materialerne alene. Da jeg ikke selv er fiks med hænderne, valgte jeg selvfølgelig at få en autoriseret VVS’er til at hjælpe med opgaven. Jeg kontaktede derfor Flex VVS, som viste sig at være den helt rette til VVS-opgaven. Jeg vil derfor gerne give et skud ud til Sajad, som ejer Flex VVS ApS, eftersom han gav mig en fantastisk service, hurtig eksekvering og ikke mindst et flot resultat.  På trods af at hans VVS virksomhed er placeret i Stenløse, så tog han hele vejen til København for at hjælpe med opgaven.

I forhold til gulvet har jeg været meget opmærksom på, at det skulle lægges ordentligt fra start, så jeg ikke står i en situation, hvor det kun er halvdelen af badeværelset, der har varme i gulvet. Det kan nemlig blive en dyr fornøjelse, hvis mureren skal lægge fliserne forfra.

I sammenhæng med at jeg kontaktede Flex VVS, fik jeg anbefalet deres murer samarbejdspartner til at lægge badeværelsesfliserne. Jeg tænkte, at det var en god idé, eftersom de kendte hinanden. Det viste sig at være en god beslutning, da de kunne koordinere deres kalender og blive færdig hurtigst muligt samtidig med at levere et flot resultat. Jeg er blevet jævnt tilfreds med resultatet, som også ses på billedet i dette blogindlæg.

Jeg kan klart anbefale at anvende Flex VVS ApS og M3S Murerenterprise, hvis du skal have lavet et nyt badeværelse. Udover god service og hurtig eksekvering, så synes jeg de har været rigtig gode til at rådgive omkring bl.a. rør, bruser, vask, unidrain og ikke mindst flisevalg. Jeg ville gerne have et badeværelse, som holder mange år ud i fremtiden, og valgte derfor professionelle til opgaven, selvom jeg selvfølgelig ville kunne have gjort det langt billigere selv.

flex vvs på besøg

Energioptimering som ekstra service

Udover at hjælpe med VVS installation badeværelset samt gulvvarme, så fik jeg også gratis rådgivning i forhold til energioptimering. Jeg har åbenbart nogle radiatorer i både stuen og soveværelset, som gør at radiatorerne bruger for meget energi, hvilket koster mig mere end det burde. Jeg fik derfor anbefalet at købe nogle nye radiatorer, som vil kunne spare mig i længden.

Det må fandeme siges at være en god service!