Blog, Livsstil, Mandesager, Oplevelser

Gør dit hjem mere personligt

personligt trægulv med junckers

Har du gået og kigget dig lidt omkring i dit hjem i det seneste stykke tid og synes du egentligt, at det er lidt upersonligt? Det er vigtigt, at vi føler os glade og tilfredse i vores hjem og vi netop føler os ’hjemme’. Og den bedste måde at gøre det på er ved at gøre vores hjem personligt.

Så læs med her og få nogle gode råd til hvordan du kommer i gang med at gøre hjemmet til ’dit’. Det kan godt tage lidt tid og penge, men det vil så absolut være det værd i sidste ende.

Skift gulvene ud til junckers trægulve

Ofte har vi det med at flytte ind i nogle gamle boliger – huse eller lejligheder – som har nogle rædselsfuldt gamle gulve. Gennem tiden er de blevet ridset og måske endda sprøjtet til med maling. Nogle vælger at dække dem helt til med gulvtæppe og det kan da også være rart nok for eksempel i soveværelserne.

Men en stue, gang eller endda et køkken vil faktisk være meget pænere med et flot trægulv, som for eksempel junckers trægulve. Og måske er det netop sådan nogle trægulve du skal have fat i?

Det kan godt være en lille smule dyrt at gå ud og anskaffe sig nogle junckers trægulve. Og så kan det endda også tage en god portion tid at lægge de nye trægulve ned. Men prøv lige at overveje hvor glad du vil blive, når de nye junckers trægulve er kommet på plads!

Nogle gange kan det virkelig godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af sit hjem, og det kan man blandt andet gøre ved at give en ekstra indsats.

junckers trægulv

Tænk på boligindretningen

En anden måde at gøre sit hjem mere personligt på er så absolut at overveje, hvilke former for møbler det er, man har i sit hjem.

Når man først lige flytter ud og får sig sit eget første hjem, så er det ofte nogle billige ting man får fat i. halvdelen har man købt i en billig brugsbutik og den anden halvdel har man måske fået foræret.

På den måde er de møbler man har faktisk ikke rigtig en refleksion af, hvilken personlig smag og stil man har for boligindretningen. Og dermed kan det hurtigt komme til at føles noget fremmed for en, når man befinder sig i sit eget hjem – fordi man netop ikke kan genkende sig selv i sine møbler.

Prøv derfor at overveje hvilken stil eller smag det er i møbler og boligindretning, som du bliver tiltrukket af og se at få noget mere af det ind i dit hjem!

Ofte behøver du ikke engang at gå ud og bruge en masse penge. Nogle gange kan det faktisk hjælpe en hel del at få malet nogle af tingene i dit hjem over. Eller måske kan du bare holde ekstra godt øje nede i genbrugen eller de sociale medier – og så slå til når det er du finder noget, som virkelig bare passer ind i dit hjem og din stil for boligindretning.