Blog, Livsstil, Mandesager, Oplevelser

Giv din stue nyt liv

lædersofa

Der er i dag mange, der sukker længe over de smukke hjem og stilfulde former for indretninger, som det er muligt for dem at finde blandt andet online på de sociale medier, i TV programmer om bolig og i diverse magasiner.

Og fordi at du synes, at du har savlet længe nok og drømt dig langt nok væk, kan det være, at det er ved at være tid til, at du reelt set gør noget ved dit hjem, således det kommer til at føles fornyet og inspirerende. Og hvad er så mere ideelt end at starte med at kaste din opmærksomhed på et af de rum, som der bruges oftest – nemlig stuen. Det kan nemlig godt kræve hårdt arbejde og måske læderfedt til sofa.

Ofte er det nok med de helt små ændringer

Når det er stuen, vi bruger så meget tid i, kan det heller ikke komme som nogen overraskelse, at den også udsættes for mest slid. Og det er noget, der med tiden kan føre til et både trist og kedeligt udtryk. Og derfor er det ikke spildt at kaste sig ud i en fornyelse – eksempelvis læderfedt til sofaen – som heldigvis kan klares for ganske små penge alt efter, hvor gennemgribende en forandring, du synes, at du har behov for.

stueindretning

Sørg for at vedligeholde dine møbler

Du kan for eksempel starte med at rykke rundt på dine møbler for på den måde at skabe en anden atmosfære i stuen. Eller hvad med at give dine nuværende møbler en genopfriskning, så de kommer til at se ud, som var de helt nye? Det kan du for eksempel gøre læderfedt til sofa, nye greb til dine skuffer eller nye fronter til dine skabe. Med en sådan fornyelse i form af blandt andet læderfedt til sofa vil du også opleve, at du forlænger levetiden på dit møbel, og derfor kan det godt betale sig med noget ganske let vedligehold i ny og næ.

Ændr lidt på de små ting og oplev den store forandring

Er det ikke nok, kan det være, at du skal finde din malerpensel frem og give dig til at male en enkelt væg i en anden farve, således der skabes noget kontrast i rummet. Det giver dybde, og på den måde vil det også bidrage med masser af hygge og god stemning. Forsøg dig også frem med nye puder og plaider i andre farver og materialer for på den måde også at få en fornemmelse af, at du befinder dig i et helt nyt rum.

Når der er behov for en lidt større forandring

Er det stadig ikke helt nok, kan du finde den store pengepung frem og på den måde gennemgå en lidt større proces med din stue og dit hjem generelt. Det kan nemlig være, at der er behov for en gennemgribende renovering, hvor der bliver skiftet både gulve og lofter, og hvor der eventuelt også laves en tilbygning, således du får mere plads til alle dine udfoldelser.