Blog, Livsstil, Oplevelser

Sunde negle giver dig smukke negle

negleolie

Der er ikke så mange der tænker på at dine negle også kræver den rette pleje, ligesom at huden på din krop kræver, du giver den fugtighedscreme og passer godt på den, ellers har mange måske prøvet at ende med en tør og irriteret hud. På samme måde er det helt naturligt for de fleste kvinder at give masser af pleje til håret, mange bruger både balsam, hårkur og så en hårolie til at slutte det hele af med. Det gør man ender med smukt og sundt hår, der ikke knækker og spalter.
Ens negle er faktisk ikke så langt fra håret som man skulle tro, og derfor kæver dine negle og neglebånd selvfølgelig også pleje ligesom resten af dig gør.

Negleolie er en af de mest simple måder at tage god hånd om dine negle. Mange lægger nok ikke engang mærke til at langt de fleste brands både sælger neglelak og negleolie, så det er meget let tilgængeligt, når man først begynder at kigge efter det.
Hvis man synes ens negle skal have det bedste af det bedste, så kan man med fordel bruge ti minutter på at researche lidt på internettet, der er rigtig meget forskelligt, der kan forskellige ting.

Et eksempel er; https://nrkosmetik.dk/collections/negleolie, her har de på denne side alene, en del forskellige eksempler på negleolie og neglepleje.

Den hurtige negleolie

Hvis du ikke er typen der altid har neglelak, gel polish eller andet siddende på neglene, så kan den helt almindelige negleolie være rigtig fin. Ligesom du sikkert ikke har lyst til at bruge oceaner af tid på lægge neglelak, har du nok heller ikke lyst til at bruge så meget tid på negleolie.
Denne klassiske negleolie, kommer i noget der ligner en helt almindelig neglelak beholder, med en pensel til at påfører negleolien. Hvis du vil være rigtig god ved dine negle, skal du måske morgen og aften, lægge et par hurtige strøg negleolie på neglepladen. Det behøver slet ikke være præcist, da dine neglebånd også vil have rigtig godt af den ekstra pleje.

Ved at bruge det konsistent, skulle du gerne kunne mærke, at dine negle bliver stærkere og sundere i løbet af ret kort tid.

Synes du det lyder lige lovligt voldsomt at skulle lægge negleolie på flere gange dagligt, så kan man også sagtens gøre det sjældnere, måske en enkelt gang om dagen, eller bare bruge det meget få dage om ugen. 

olie til negle

Ekstra pleje hvis du bruger andre negleprodukter

Mange kvinder vil nok synes det virker svært at skulle bruge negleolie flere gange om dagen, hvis de også bruger neglelak eller måske får gelnegle eller andet.
Men faktisk er det ekstra vigtigt at give dine negle negleolie, hvis du er typen der altid går med neglelak, for det er ret hårdt og udtørrende for dine negle at skulle have neglelak på, men særligt når du fjerner det med acetone. Disse ting tørre neglen ud, og vil i sidste ende fører til svage negle der knækker og flosser, her kan man få en speciel negleolie, som man har på i længere i tid, lidt ligesom en hårkur, hvorefter man fjerne den og kan påføre neglelak igen som man plejer.
Men denne intense pleje, vil gøre at dine negle bedre kan stå i mod, det lidt smågiftige neglelak.