Blog

Eget fadølsanlæg til festen er et hit

fadølsanlæg

De bedste fester er ofte dem, som holdes i privat regi. Her kender du typisk flere af gæsterne, og der er mulighed for at cirkulere rundt og socialisere. Hvis festen afholdes i et privat hjem, opleves den mere intim, end hvis det hele foregår på en lejet lokation. Der skal flere forskellige ting til, at den private fest bliver til den succes, som gæsterne aldrig glemmer. Det er en dejlig oplevelse at afholde en vellykket fest. Det hele skal gå op i en højere enhed og alt skal spille max. med hensyn til udsmykning, mad, drikkevarer, musik og gæsteliste.       

Den perfekte fadøl er den vigtigste ingrediens 

En fantastisk DJ, som virkelig formår at få gæsterne ud på dansegulvet og en mulighed for at stifte mange nye bekendtskaber, er altid en vigtig ingrediens til en vellykket fest. Men det som virkelig gør forskellen for gæsterne, er et fedt velfungerende fadølsanlæg. Du vil simpelthen bare elske en velskænket fadøl. Temperaturen skal være korrekt – 7-8 grader for, at skummet bliver tæt. Øllets smagsstoffer kommer, ved den temperatur, rigtigt frem. Kulsyren skal frigives en rette mængde, og glasset skal være helt rent, som i HELT rent. Ellers forsvinder skummet lynhurtigt, og din fadøl kommer til at se trist og kedelig ud. Den bedste motivation for fadøl nr. 2 er, at fadøl nr. 1 har været en sand fornøjelse. Og til sidst orker ingen at tælle dem længere.  

Farvel til dovne fadøl og skumsprøjt  

Tapshop.dk har en omfangsrig kollektion. Her er både 1- og 2 haners anlæg, som kan klare fra 30 liter og helt op til 90 liter i timen. Det må man kalde en rimelig cool kapacitet, selv for de tørstige fadølsdrikkere i slænget. Du har sikkert prøvet ved tidligere fester, at der går fuldstændig i kulsyren. Enten er fadøllen totalt doven ved servering, eller også sprutter og hvæser anlægget kun skum ud i lange baner. Det kan ødelægge enhver feststemning, hvis anlægget ikke fungerer, som det skal. Det er de flestes store skræk at komme til at stå i den situation. Det behøver du dog ikke at frygte med anlæggene fra Tapshop. Ved hjælp af en smart plug-n-play løsning med en indbygget luftkompressor, kan du helt slippe for flasken med kulsyre/CO2. Det er genialt. Du kan selvfølgelig tilkoble CO2, hvis du ønsker det. Så slukker du bare for kompressoren. En anden fed ting ved disse anlæg er den relative lave vægt. De vejer ikke mere end at enhver med respekt for sig selv, kan tage det under armen og sætte det op, hvor festen end skal foregå. Og prisen er faktisk slet ikke så høj, som du måske skulle tro. Et komplet anlæg, der leverer 30 liter øl i timen, får du nærmest for en slik. Der er ingen tvivl om, hvad du skal tilbyde dine gæster næste gang, du inviterer til fest. En velskænket fadbamse med perfekt skum fra eget anlæg. Det er da totalt blæret. Så er du sikret den vigtigste ingrediens til en rigtig god fest med styr på drikkevarerne.