Blog

Skab synlighed for din virksomhed

beachflag

Hvis man har en virksomhed, så vil man naturligvis gerne gøre den synlig for sin målgruppe. Markedsføring kan være rigtig dyrt og kan udgøre en stor del af budgettet. Et reklameindslag i radioen eller fjernsynet koster eksempelvis flere tusinde kroner for få sekunder.  

Kunne det så ikke være rart, hvis der var en billig måde at markedsføre sin virksomhed eller sit produkt på?  

En billig og effektiv markedsføring 

Beachflaget er, som navnet antyder, et flag, som oprindeligt var tilegnet til at stå på stranden. Det bliver dog brugt mange forskellige steder i dag, og der er nærmest ingen begrænsninger på, hvor du kan placere et beachflag. Flaget har en lang holdbarhed, og det er derfor et produkt med særdeles god valuta.  

Du kan eksempelvis anvende det: 

  • På event standen: Flaget fås i forskellige størrelser, og passer derfor til en hvilken som helst eventstand.  
  • Foran virksomheden: Det kan både bruges indenfor og udenfor. Du kan designe flaget med dit eget logo, firmafarve eller noget helt tredje.  
  • Foran butikken: Hvis du har en butik, som ligger på gågaden, så ved du også hvor småt pladsen er. Flagene fylder ikke meget i størrelse, og de er derfor nemme at flytte på.  

Mulighederne for anvendelsen er derfor uendelige, og det er uden tvivl, en af de billigste og nemmeste måder du kan promovere din virksomhed på. Flagene er meget langtidsholdbare, og du får derfor meget markedsføring for få penge.  

Design dit eget beachflag 

Du kan nemt designe dit eget beachflag med virksomhedens logo eller farver. Der findes mange forskellige modeller, og du kan derfor nemt finde en, som passer perfekt til de omgivelser, hvor flaget skal stå.  

Hvad end du ønsker firkantede, runde eller asymmetriske flag, så har du muligheden for at få et beachflag, som ikke ligner konkurrentens.  

Flagene er meget robuste, så du behøver ikke at være nervøs for at have dem stående udenfor. De kan holde til alt slags vind og vejr, uden at de falmer i farven eller stikker af sammen med vinden.  

Når man arbejder med markedsføring, så ved man også hvor tidskrævende dette kan være. Flagene kan nemt og hurtigt bestilles på online med få klik, og du kan derfor bruge tiden på mange andre ting i stedet for.  

Du vælger blot, hvordan flaget skal se ud, og hvor stort det skal være. Derefter vælger du farve, logo eller andet tryk. Til sidst kan du vælge ekstra tilbehør eksempelvis i form af en fod.  

Husk tilbehøret 

For at få den bedst mulige støtte til beachflaget, anbefales det at have flaget stående i fod. Det kan eksempelvis være en parasolfod, krydsfod, pladefod eller jordskrue. Med en fod til flaget, så er du sikret helt optimalt støtte og holdbarhed.   

Så overvejer du at markedsføre dig selv på en anden måde, eller har du et event arrangement i sigte? Så kan det være en rigtig god ide at bestille et par beach flags, som kan få din virksomhed eller produkt til at være mere synligt.