Blog

Derfor bør du eje en ph tester

ph tester

Hvis du går op i dit helbred, og du gerne vil holde styr på, om der sker ændringer i kroppen, så bør du få fat i en ph tester. Med en ph tester kan du nemlig se, om du har den rette syre-base balance i kroppen eller i vandet i din vandhane. Hvad skal man bruge det til, tænker du måske? Faktisk kan du bruge resultatet til mange ting, såsom at se om du burde ændre dine kostvaner, eller om du er dehydreret, og du kan også se, om vandet i vandhanen er surt, neutralt eller alkalisk.  

Du behøver ikke at være professionel for at kunne bruge den 

Du behøver ikke engang at have en lille kemiker gemt i maven på dig, fordi de er lette at bruge. Der findes mange ph testere på markedet, men de kan være unødvendigt svære at bruge, fordi de har komplicerede farvekoder, som kan være svære at læse. Denne ph tester er dog let for alle at bruge, så hvis du gerne vil tjekke, om du har den rette ph balance i kroppen, eller hvilken ph balance vandet i dit hjem har, så bør du tage et kig på siden!  

Dog kan den også bruges til de semiprofessionelle undersøgelser 

Det smarte ved denne ph tester er også, at selvom alle kan bruge den, så er den alligevel avanceret og præcis i resultatet nok til, at semiprofessionelle kan bruge den. Dette kan være en fordel, hvis du for eksempel er lærer i et naturfag på en skole. Hvis du og dine elever så skal måle ph værdien i vandet fra forskellige steder, kan du finde den perfekte ph tester til dette formål på siden. 

Disse ting kan du også tjekke ph værdien i 

Det er ikke kun almindeligt drikkevand og væsken i kroppen, som ph testeren kan måle ph værdien i. Den kan også måle syre-base balancen i akvarievand, kosmetik og fødevarer. Dette er utroligt smart, for hvis du for eksempel har anskaffet dig fisk, så kan det være en god idé at tjekke ph værdien af vandet, inden du sætter fiskene i, da det er forskelligt, hvad de kan tåle af vand. Du kan også tjekke ph værdien af de makeup produkter, du bruger, og de fødevarer du spiser, for at se, om de egentlig er gode for dig, eller om du burde skifte det hele ud til noget andet.  

Selvom der ikke følger en vejledning med, kan du stadig følge anvisningerne på siden 

Du skal dog være opmærksom på, at der ikke følger en vejledning med pakken, du køber. Dette er dog intet problem, for du kan bare følge anvisningerne på siden, der vil vejlede dig igennem, hvordan du kan måle ph værdien. Du kan for eksempel tage en urintest for at måle syre-base balancen i kroppen, og med resultatet kan du blandt andet se, om du er dehydreret.  

Er du blevet interesseret? 

Er du blevet interesseret i at få fat i en af de smarte ph testere? Du kan teste ph værdien af rigtig mange ting, ikke kun adskillige væsker, men også af fødevarer og makeup produkter! Uanset hvor erfaren du er for at måle ph værdien af forskellige ting, så skal du nok kunne finde ud af denne tester ved hjælp af anvisningen på siden, så prøv at tage et kig!