Blog

Lav personlige krus med tryk

kop
rasmusblog

Der er så mange gode måder at gøre hjemmet personligt og hyggeligt på. En af dem er med de ting, du har i køkkenet. Her kan du læse lidt om, hvordan et krus med tryk kan være dit helt særlige mærke, som kan imponere gæsterne.  

Og så er det ikke engang svært at lave! 

Find et logo, der definerer dig 

Måske er det ikke sådan bare lige at lade sig definere af et logo eller et symbol. Du er mange ting, og det kræver mange symboler. Men måske du alligevel kan finde på et logo, der er lidt mere personligt for dig end de andre. Det kan være et blad eller noget fra en film, et dyr, ja, stort set hvad som helst. 

Tænk over, hvor sjovt det er at have sit eget design. Det er rigtig nemt og heller ikke særlig dyrt at få dette design trykt på diverse genstande så som et krus. Kruset med dit personlige logo på er derefter et genialt stempel. Når du får gæster på besøg, kan de smage en kop kaffe med dit personlige logo på koppen. Og når venner har fødselsdag, kan du da give dem en af dine kopper. Det er et sandt tegn på venskab, fordi koppen har dit logo på sig og altid vil minde dem om dig. 

På den måde kan et krus med tryk på altså være funktionelt på rigtig mange måder. I forhold til et almindeligt krus er det naturligvis ekstraordinært, idet det bærer dit helt personlige præg. 

Giv hjemmet personlighed 

For mange mennesker nu til dags ender med at indrette deres hjem nøjagtigt ligesom alle andre, og det er godt nok synd. De samme stole, det samme bord, den samme farve på tapetet, den samme kunst på væggene, det samme standard-køkken og, ja, den samme indmad i køkkenet, de samme kopper. 

Hvorfor ikke prøve at spice hjemmet lidt op med nogle mere personlige ting? Det kan ikke skade, og det gør det meget sjovere, når du skal indrette hjemmet, hvis du prøver at tænke ud af boksen og se, hvad du kan finde på. Måske opfinder du dit eget møbel, eller laver en ualmindelig farvekombination, som du godt kan lide. Og hvem ved, måske starter du en helt ny trend iblandt dine venner og bekendte? 

Det kan i hvert fald ikke skade at prøve. For hvis du er et kreativt og unikt menneske, så er der ikke noget værre end at gøre som alle andre, bare fordi det er nemmest. 

Et godt sted at starte på denne front er som sagt med krusene i køkkenet. For særligt i køkkenet findes der en standard, som alt for mange mennesker følger. I stedet kan du her få muligheden for at fylde dit køkken med krus med tryk, som du i hvert fald ikke ser andre steder. Det er nemlig dig selv, der har designet dem! 

Forhåbentlig fik du nu et par gode ideer til hjemmet, hvad enten det var krusene eller noget helt, helt andet.