Blog, Livsstil, Oplevelser

Gaveidéer til kæresten

gave ideer


Juni måned nærmer sig. Fødselsdag, færdiguddannet kæreste og årsdag. Der kan være mange mærkedage, men min kæreste og jeg har årsdag i juni, og en gave ville nok være på sin plads. Har du det lige som mig? Hvad skal man finde på til kvinden i ens liv, når man tænker hun har alt? Jeg er altid på bar bund. Dog ikke til fødselsdag og jul for der har jeg en ønskeseddel, men til andre små eller store mærkedage, hvor en gave er en god idé, grubler jeg i mange dage. Jeg vil i det her blogindlæg prøve at hjælpe dig lidt, hvis din søde kæreste skal have en gave, men dine gaveidéer til hende er sluppet op.

Personlige gaver

Det er kun ens fantasi, som sætter grænsen for gaveidéerne til kæresten. Jeg har flere gange kaster mig ud i personlige gaver, som har en tekst eller et billede, jeg selv har valgt. Det giver et personligt præg på gaven, og din kæreste ved, at du selv har tænkt over, hvordan gaven skulle se ud. Sådan nogle gaver har givet mig store smil igen. Se herunder nogle af de muligheder, du kan gøre til en personlig gave:

 • Nøglering
 • Pynte pude
 • Sengetøj
 • Fotobog
 • Krus
 • Tøj
 • Mobilcover

Listen fortsætter. Jeg har brugt en del af tingen ovenover, som en perfekt gave, der altid har været et hit. Sjove billeder, billeder fra ferien eller billeder fra en tur i det grønne, alt kan få smilet til at blive lidt større – både hos din kæreste, dig selv, men også hos venner og bekendte, der ser den gode gaveidé. Ikke mindst bliver den personlige gave pludselig også til et minde i sig selv.

romantiske gaver

Gaver, du også selv bliver glad for

Jeg har også før gjort brug af andre gaveidéer til min kæreste. De gaver, som jeg også selv bliver glad for.

 • Weekendophold
 • Koncertbilletter
 • Køkkenudstyr
 • Møbler til hjemmet
 • Éndagsture

Ovenstående eksempler er bare et lille udsnit af gaveidéer, jeg har kaster mig over. Jeg har selv kreeret et ’gavekort’ til et weekendophold, hvor jeg har lavet et kort over vejen dertil, og hvad min kæreste og jeg ellers skulle lave på det weekendophold. Det kan også være, at du, lige som jeg, godt kan lide at køre en tur ud i det grønne. En tur i zoologiske have eller noget med lidt mere fart på – gokart.

Sidste år, da min kæreste havde fødselsdag, var jeg rigtig romantisk – hvis jeg selv skal sige det. Jeg købte røde roser, som gav mig et stort smil. Jeg havde dernæst arrangeret en køretur, hvor endestationen skulle være en overraskelse. Det var en tur på gokartbanen, som jeg selv havde haft i tankerne længe. Det gjorde det også nemmere at lokke min kæreste med til, da hun også kunne, at jeg havde gjort noget ud af at arrangere det. Og så synes hun faktisk også, det var meget sjovt. Vi har efter hendes fødselsdag været på gokartbanen én gang efterfølgende – måske det skal være gaveidéen til min kæreste i årsdagsgave.