Blog, Livsstil, Mandesager, Oplevelser

Få dit Bosch elværktøj til at leve så længe som muligt

elværktøj

Bosch er et kendt mærke indenfor elværktøjsindustrien. De er et kendt mærke indenfor mange hvidevare generelt, da de også laver ting som opvaskemaskiner, haveværktøj, serviceeftersyn og meget mere.

Bosch er et mærke der hverken lægger i den meget dyre, eller meget billige ende, når det kommer til priserne på deres elværktøj. Det er værktøj til den almene handy man, der ikke har brug for det allernyeste og teknisk smarte, men som samtidig ved at de nok kommer til at bruge værktøjet mere end én gang.

Lige meget hvad vil du selvfølgelig gerne have at dit Bosch elværktøj kan holde så længe som muligt. Det er aldrig sjovt at have ting, om det er værktøj eller ej, der hele tiden skal skiftes ud, fordi det ikke duer længere.

Bosch elværktøj holder sig generelt rimelig godt, og det skulle det gerne også, ud fra værktøjets pris. Men der er nu alligevel også nogle ting du kan gøre for at forlænge værktøjets levetid.

Køb de rigtige batterier

Overraskende nok gør batterier til elværktøj en stor forskel, når det kommer til værktøjets levetid. Køber man ikke de rigtige batterier, får elværktøjet ikke de nødvendige volt og ender derfor ikke med at bruge batteriernes kapacitet til deres fulde potentiale.

Meget af batteriets energi ender altså med at gå til spilde. Du ender derfor ikke kun med at skulle købe batterier ofte, du ender også med at kunne skade elværktøjet på længere sigt. Vil du gerne have ordentlige batterier til dit Bosch værktøj, kan du købe batterier til dit elværktøj hos Batteribyen.

Med fem stjerner på Trustpilot, og bedømt af over 40.000 kunder, kan du være sikker på du får hvad du betaler for, når du handler hos Batteribyen. Især den hurtige levering bliver skamrost i anmeldelserne. For at det ikke engang skal være løgn, kan du endda få levering helt gratis hvis du køber for over kun 99 kr.  

Brug elværktøjet til hvad det er lavet til

Har man lige fået noget smart elværktøj, er det lidt som at få noget nyt legetøj. Man har lyst til at få det brugt, og kan hurtigt komme i gang med at overveje hvilke mange forskellige ting, man kunne finde på at bruge det til.

Det er i denne proces mange ender med at komme på ideer der i sidste ende ender med at ødelægge deres elværktøj. Det kan nemlig godt være at Bosch elværktøj er noget af det robuste på markedet, men det ændre dog ikke på at det er lavet til et formål – og derved også kun lavet til at kunne klare disse opgaver.

Det kan sammenlignes med at det ikke er nødvendigt at lave gardiner der er vandresistente. Gardiner kommer trodsalt alligevel ikke udenfor, så ud fra deres funktion, ville sådan en forebyggelse være unødvendig.

Det samme gælder elværktøj. Det er altså kun lavet til at kunne gøre dens opgave så effektivt så muligt. Bruger du den på en måde, den ikke er beregnet til, er det altså her du kan gå hen og forringe både elværktøjets kvalitet og dets levetid.