Blog

Design din helt egen print T-shirt

t shirt
rasmusblog

Har du drømt om at skabe din helt egen T-shirt? Eller mangler du en T-shirt med dit yndlings print? Så er der en løsning på netop dette! Du kan nemlig designe dit helt eget tøj, og det er uanset, om det skal være til en mand, kvinde eller et barn. Du har alle mulighederne for at designe et personligt print til en T-shirt.  

Udfold din kreativitet gennem dit print  

Med denne ”design selv” chance kan du skabe noget helt unikt, og der er mange gode grunde til, at du skal benytte dig af denne mulighed. Hvis du for eksempel står og mangler en personlig gave til en, du holder af, så kan dette være en perfekt løsning for dig. Intet er mere personligt at få i gave end noget, en anden person har haft en dybere mening med. Hvis du mangler en sød gave til eksempelvis din kæreste, så er der en stor chance for, der vil være succes i denne gave.[Linjeskift til tekstombrydning]Det er nemlig muligt at ens print på den udvalgte T-shirt, kan være et billede, du har på din mobiltelefon. Hermed sagt kan du vælge et billede af din kæreste eller et billede af jer sammen og få lavet en T-shirt med netop dette billede. Du kan også toppe gaven ved at vælge, at farven på T-shirten skal være din kærestes yndlingsfarve. Alt dette giver billigtshirt.dk dig mulighed for!  

Du kan også skabe en T-shirt med tekst på, hvilket kan give dig chancen for at designe tøj, der for eksempel bærer præg af humor! Derudover kan du også indsætte en figur på T-shirten, og der er mange forskellige varianter af figurer, så du kan skabe lige, hvad du ønsker dig! Du kan blandt andet få sat en burger på din T-shirt, og der er også mulighed for at få sat et dyr på, hvor et eksempel kan være en pingvin. Så du kan vinkle dit outfit, som det lyster! 

Alle kan være med på denne mode  

Et ekstra plus er, at alle T-shirts kommer i mange størrelser. De går nemlig fra størrelse S til 6 XL. Dette betyder også, at hvis du står og skal designe flere T-shirts til en større gruppe, så skal du altså ikke frygte, at alle ikke har muligheden for at finde deres perfekte størrelse. Derudover er der den ordning, at hvis du køber flere T-shirts samtidig, så vil du spare penge. Prisen pr. T-shirt falder altså, når du køber flere i en omgang.  

Dette er en essentiel mulighed for dig, hvis dit arbejde mangler noget tøj, der udtrykker, hvem I er. Eller hvis du går til en sport, hvor dig og dine holdkammerater mangler holdtrøjer. Så der er mange muligheder, når du skal designe dit tøj, og det er uanset hvilken anledning, du skal bruge tøjet til. Så hop ind og være kreativ, hvis du mangler et helt nyt design til en T-shirt, og hvis du ønsker at designe dit helt eget tøj til meget overkommelige priser.