Blog

Skab hygge i de kolde måneder

vattæpper og plaider
rasmusblog

Sommeren er efterhånden blevet overtaget af efterårets barske vejr, og om ikke længe går vi ind i vintermånederne. Efteråret og vinteren er de måneder, hvor vi må gøre lidt ekstra, for at skabe en hyggelig stemning. Der kan serveres varm kakao eller hygges omkring bålet i haven. En rigtig god måde at skabe hygge og varme på, er ved at style hjemmet og terrassen op med lækre vattæpper og plaider, eller ved at tage vattæpperne med ud i naturen, så familien kan få nogle skønne oplevelser sammen.   

Style dit hjem med vattæpper 

Ikke alene giver vattæpper mulighed for, at dig og din familie rigtig kan hygge og få varmen. Det giver og mulighed for at style dit hjem med friske farver. Det kan være en plaid eller et vattæppe på lænestolen, i sofaen eller hen over sengen. Det pryder i hjemmet, og giver bare lige det ekstra at kigge på. Et par tæpper på sofaen gør det også dejligt komfortabelt hen mod aften, når dig og din familie skal slappe lidt af med noget fjernsyn. Hjemmet kan få et helt nyt liv ved at blive stylet med tæpperne. Det smarte er, at du nemt tilfører forskellige farver til dit hjem, og hvis du bliver træt af farven, så koster det ikke en bondegård at style med nye farver senere. Det er både smart, nemt og prisvenligt.  

Tag vattæpperne med ud i naturen 

Det er ikke alene i hjemmet, at vattæpperne er anvendelige. Det er oplagt at tage familien med på f.eks. skovtur i det fri. Vattæpperne danner rammen for, at i kan sidde i naturen og spise frokost i ægte traditionel stil, ligesom man husker det, fra da man selv var barn. På Frk. Würtzs hjemmeside, finder du forskellige vattæpper, som er oplagte til formålet. En anden mulighed for at tage vattæpperne med ud i naturen, er ved f.eks. at indrette jeres overdækkede terrasse med pallesofa, hvorpå vattæpperne altid kan ligge klar. Derved forlænger i sommeren, og i kan nyde den friske luft på trods af regn og kolde temperaturer. Nyd gerne en kop varm kakao efter en lang skoledag eller arbejdsdag, det giver jer som familie nogle fantastiske kvalitetsøjeblikke.  

Forskellige vattæpper og plaider 

Der findes et fint udvalg af lækre vattæpper og plaider på Frk. Würtzs hjemmeside. Der er både vattæpper med blomster, quiltede vattæpper og almindelige plaider. Du kan købe tæpperne i forskellige farver såsom rosa, jordfarve, beige og grøn. Du finder også tæpper med blomster og forskellige mønstre. Plaiderne hos Frk. Würtz er lavet af 100% bomuld, og vattæpperne er altid med minimum 50% bomuld. Kvaliteten er i top, når du vælger et vattæppe eller en plaid fra Frk. Würtz. Se gerne mere på hjemmesiden, hvor du kan bestille dit næste vattæppe. Tæpperne bliver leveret på 1-3 hverdage. Hvis du ønsker mere inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med tæpper og andre skønne indretningsmuligheder, så se mere på Frk. Würtzs facebookside. På facebooksiden bliver du også præsenteret for de nyheder, der er i webshoppen.