Blog, Livsstil, Mandesager, Oplevelser

Bryd hovedet med udfordrende lege

udfordrende med en rubiksterning
rasmusblog

Synes du også at det er sjovt at udfordrer dig selv en smule? Kan du godt lide den følelse, man får, når man efter lang tid ser på tingene på en helt anden måde og løser et problem, som man længe har gået og grublet over? Så er du så langt fra alene.

Der er mange danskere som hver dag benytter forskellige former for apps på mobilen eller tablet, sjove fiduser som pyraminx eller lignende og meget andet til at udfordre dem selv. Det er ikke kun sjovt og man føler sig umådeligt stolt, hver gang man løser et svært problem. Det udfordrer samtidig din logiske sans og hjælper dig til at blive mere logisk.

Læs mere om pyraminx og andre udfordrende lege her.

Pyraminx og andre udfordrende fiduser

https://mastercubestore.dk/61-pyraminx kan du se et eksempel på en pyraminx, som mange danskere efterhånden har købt hjem. Hver dag prøver de at bryde deres hoved med denne pyraminx og læse den. Det er ikke altid lige nemt, men den rare følelse man får, når man endelig ’slår’ sin pyraminx og læser gåden er alle frustrationerne værd.

Pyraminx er en god ting at have liggende hjemme, hvis du godt kan lide at lege logiske lege med dig selv og generelt udfordre din logiske sans. Der findes mange andre lege og sjove fiduser, man kan købe hjem, såsom den gode gamle rubiks cube. Men en pyraminx er nu efterhånden blevet ret så populær og lidt af en favorit blandt folk, som godt kan lide at udfordre dem selv på det logiske.

Hvis du godt kan lide at føle dig logisk udfordret så bør du undersøge hvilke andre former for sjove fiduser, som man kan købe hjem. Der findes efterhånden et bredt udvalg af forskellige sjove og udfordrende fiduser, som man kan få mange timers sjov ud af.

speciel rubiksterning

Hvilken udfordring?

Nogle mennesker synes at det er sjovt, når de får en masse ord gåder, hvor de skal finde det helt rigtige svar. Nogle andre kan godt lide at lege med en pyraminx i flere timer, indtil de endelig får slået deres pyraminx og sat det hele på plads, hvor det skal være. Hvilken slags udfordring er det du mest er til?

Der er ikke nogle af disse fiduser, der som sådan er bedre end andre. Hvilken slags udfordring det er du søger kommer meget an på dig, og hvad det er du synes, der er sjovt. Måske kan du rigtig godt lide en pyraminx og kan få mange gode timer til at gå med denne. Og måske er det noget helt andet, der trækker i dig?

Prøv dig gerne frem med en række forskellige små udfordrende fiduser, som du kan købe hjem på nettet. Hvis du har venner der også har sådan nogle fiduser liggende, så kan du også altid låne dem af dem. Og så kan du jo låne din pyraminx ud til dem også.

Prøv ellers at finde nogle sjove apps at starte ud med. De er ofte gratis, og man kan hurtigt få et par gode timer til at gå med dette.