Blog

Vægure er ikke kun for den ældre generation

Når vi tænker på vægure tænker de fleste af os på vores bedste eller oldeforældres hjem med rustikke møbler og et vægur som man kunne høre. Viserne som langsomt bevægede sig og skabte en hyggelig rustik atmosfære i hjemmet. Denne hygge-stemning kan man selv efterligne i sit eget hjem uden at være bange for at ens hjem kommer til at virke antikt.

For moderne vægure skaber liv i rummet og kan pifte stemningen op og skabe den atmosfære man ønsker. Du kan eksempelvis se på dette link om der ikke er noget som kan friste dig https://hofstrawagner.dk/collections/vaegure

Hvis du har arvet et vægur 

Hvis du har arvet et vægur fra en afdød pårørende ved du at det kan udfordre indretningen med et rustikt vægur. Det sikkert træfarvede ur konflikter nemt med hvide møbler, vægge eller en minimalistisk indretning. Derfor bliver mange afskrækket efterfølgende for at anskaffe et vægur. Selvom væguret i sig ikke behøver at være gammeldags. Slet ikke hvis du klikker på linket ovenfor og ser alle de muligheder som der er derude.

Brug væguret til at fremme jeres stil

Væguret kan med fordel bruges til at fremme jeres stil og farvevalg. Eksempelvis hvis I har et moderne udtryk så udnyt muligheden for at købe et vægur som understøtter det udtryk i vil sende. I kan også vælge et vægur som kontrastfarve eller for at pifte et rum op. Eksempelvis kan en hvid væg virke meget stilren og klinisk. Hænger man derimod et rødt vægur på sådan en væg vil man have et kraftigt moderne udtryk – kan skabt ved hjælp af et ur. 

Giv et vægur i gave

Et vægur er en god gave at give til en førstegangsindflytter. Det er en hyggelig måde at skabe et hjem på og på samme måde kan man vise man kender personen ved at vælge et personligt vægur. Er det en meget aktiv person kan man med fordel vælge et vægur som råber bevægelse og er det en mere tilbagetrukken person kan man overveje at vælge et mere stilrent klassisk vægur. 

En god idé er dog at huske at købe gaven på nettet på den måde er du sikret 14 dages returret hvis ikke uret falder i modtagerens smag. Så kan modtageren shoppe hos Hofstrawagner og finde et mere egnet ur. 

Hvad skal du kigge efter, når du shopper vægur til dig selv

Det du skal kigge på når kigger efter vægur er om det passer til dig. Det er vigtigt det udsender signaler tro mod den person du er og samtidig giver dit hjem de signaler du ønsker. Du skal ikke være bleg for at eksperimentere – det er dit hjem og din indretning og dig som skal kigge på det hver dag. Det er vigtigt når man vælger ting til sig man husker at gæster ser det kun en gang hvorimod man selv skal kigge på det hver dag.