Blog

Skab en ny stil med nyt hår hos frisør i Hillerød

Frisør

Er det tid til at få stilen og håret fornyet? Så er det oplagt at tage til en god frisør hos

salon rosted, der er god til at se, hvad der kunne klæde dig. Der er meget identitet forbundet med ens frisure, og derfor er det med at få god og kvalificeret rådgivning, når frisuren skal skiftes. For hvad passer godt til dig? Hvilket look kunne du tænke dig? Og hvad passer godt til dit ansigt og dit temperament?

Få en frisure, der passer til dit temperament   

Når vi taler om, at man skal finde en frisure, der passer til ens temperament, er der måske nogle, der tænker, at temperament er noget med at være udadvendt og en smule vred. Vi tænker dog på temperament som det, der stemmer overens med den personlighed, hverdagsrutiner og smag, man har. Når man derfor skal vælge en frisure, der skal være bæredygtig i længden, handler det ikke kun om looket og selve frisuren, men om, hvorvidt denne frisure passer til ens temperament. Lad os give et eksempel. Hvis du er typen, der bare har lyst til at vaske håret og dernæst lade det sidde lidt casual, skal du nok ikke få en frisure, der kræver en masse styling hver morgen med glattejern og føntørrer.

Pas frisuren dagligt

Hvis du til gengæld er en type, der elsker at bruge meget tid foran spejlet og sætte håret, style håret og måske sætte det op i fletninger eller med spænder eller hårbånd, er det det helt rigtige at få en frisure med langt hår, hvor du kan gøre alt dette ved håret. Det er et rigtigt prinsessehår, der kræver god tid at vaske, putte balsam i og dernæst føntørre. Men så får man også et flot og næsten royalt look, som mange vil misunde en. Det lange hår er også flot at have løst hængende over skuldrene, og her kræver det, at der har været en frisør ind over til at klippe det snorlige og pænt.

Vær vild   

Måske er dit temperament mere til noget vildt hår med hanekam eller dreadlocks. Eller hvad med et helt kort hår, hvor du putter saltvandsspray i og får det til at ligne et moderne og trendy surferlook? Ja, det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne – og dit temperament. For hvis du har fået lavet pandehår, skal du også være indstillet på, at du jævnligt besøger frisøren for at få det rettet til, så det ikke ender med at hænge ned i øjnene på dig. Synes du, at det er hyggeligt lige at besøge frisøren lidt oftere, er en pandehårsfrisure jo lige dig.

Tag frisørturen til nye højder

Hillerød er en by, der emmer af god atmosfære og en hyggelig gågade. Derfor er det oplagt at kombinere frisørbesøget med en gåtur i gågaden og måske en gåtur rundt om søen ved Frederiksborg Slot. Hvis du har ekstra god tid, kan du også besøge slottet, der byder på et væld af konger og dronninger med deres historiske modefrisurer. Det kan være noget der er sjovt at se for hele familien.