Blog

Sådan renoverer du dit badeværelse

https://flisebent.dk/produkter/

Badeværelset er et rum, som mange vælger at renoverer som noget af det første i deres hjem. Med et nyt og lækkert badeværelse, kan næsten hele boligen føles nyere. Her kan du læse mere om, hvad du skal overveje, når du skal renovere dit badeværelse.

Find nye fliser

Fliser er uden tvivl det mest anvendte i et badeværelse. Du kan finde badeværelse uden fliser, hvor der i stedet er blandt andet træ på vægge eller gulv, men det kræver en del mere vedligeholdelse. Du er sikker på at slippe fra vandskader på dit badeværelse ved at vælge fliser, da de kan holde til store mængder vand. Hvis du overhovedet ikke er den største fan af fliser, så kan du nøjes med ar installere dem i bruseren, som udsættes for store mængder vand. Fordi fliser kan dække både vægge og gulve, så spiller de en kæmpe rolle i det samlede udtryk af badeværelset. Det kan altså være en god ide at tænke grundigt over dit valg af badeværelsesfliser.

Derfor skal du vælge sildebensfliser

Badeværelset er ikke ligefrem et rum, som man bare lige renoverer, og slet ikke fliserne. Så du skal helst være sikker på, at du vil elske dit nye badeværelse i mange år efter renovering. Mange vælger et meget moderne udtryk med neutrale farver, da det er svært at gå galt i byen med. Hvis du gerne vil eksperimentere mere med dit badeværelse, kan du overveje at vælge sildebensfliser fra https://flisebent.dk/produkter/. Sildebensfliser er en nem måde at skabe et mere personligt udtryk, da de giver et mere specielt udseende til badeværelset. Sildebensfliser bliver placeret i et skråt mønster, som ligner lidt en fletning. Fordi mønsteret er så dekorativt, er det stadig et fokuspunkt, selvom du vælger dine fliser i en helt neutral farve.

https://flisebent.dk/produkter/

Inddrag farve i dit nye badeværelse

Mange danske badeværelser indeholder kun helt neutrale farver. Hvid er klart den mest dominerende, og er den farve, man ser i mest nybyggeri. Det kan dog være rart at skille sig ud fra mængden ved at overveje at eksperimentere mere med farve på dit badeværelse. Hvid er langt fra det eneste mulige valg, når du skal vælge fliser, og farvede fliser er en nem måde at inkludere mere farve i dit badeværelse. Hvis du ikke er klar til, at hele badeværelset får farvede fliser, kan du nøjes med at vælge en farvet eller dekorativ flise til badet. Det kan give en flot kontrastfarve i badeværelset, som giver det en mere personlig følelse.

Lav flotte detaljer med specielle detaljer

Hvis du ikke er den største fortaler for vilde fliser, så kan du stadig gøre dit badeværelse mere specielt. Du kan vælge at eksperimentere mere med mindre detaljer på dit badeværelse. Det kan være at vælge en guldhane, som kan være en flot tilføjelse til både neutrale og farverige fliser. Du kan også eksperimentere med en mere dekorativ vask. Det kan være en sjov form eller i et flot møbel, som skiller sig en smule ud. Du kan også pynte dit badeværelse med forskellig kunst og planter.