Blog

Sådan får du den perfekte efterårsgarderobe

rabens saloner kjole

Vi er et godt stykke inde i efteråret, og det kan man både se på træerne og mærke på den køligere luft. Det er derfor det perfekte tidspunkt til at sørge for, at man har den helt rigtige garderobe til sæsonen.

Efteråret er indgangen til vinteren, så den perfekte garderobe har en del varmere items. Efteråret byder også på de smukkeste farver i naturen, som man med fordel kan bringe ind i garderoben.

Find efterårsfarverne frem

Efteråret er en smuk årstid, hvor bladene falder af træerne, og der er smukke farver over det hele. Man kan nemt gøre brug af farverne i sin garderobe. På den måde passer ens tøj perfekt til årstiden.

Efterårets farver er særligt brun, orange, rød samt mørkegrøn. Disse farver finder man på denne tid af året i naturen, og derfor er det oplagt at klæde sig i disse farver. Det generelle tema er mørke farver, som repræsenterer den mørke årstid, som vi bevæger os hen imod.

Om efteråret kan man tænke i flotte mørke farver og interessante mønstre. En Rabens Saloner kjole er her et udmærket valg. Her finder man nemlig flotte og unikke mønstre. En flot Raben Saloner kjole kan være et rigtig godt item i efterårsgarderoben. Shop Rabens Saloner kjole her og bliv inspireret til efterårets mode.

Tænk i lag

Det koldere vejr giver en lyst til at trække i de tykke striktrøjer og store jakker. Det er dog en god ide at huske på, at vejret i Danmark er meget svingende på denne tid af året. Det ene øjeblik blæser det med kold vind, og det næste øjeblik skinner solen og striktrøjerne er for varme.

Derfor er den bedste ide at klæde sig på med mange lag. På den måde kan man nemlig tage lag af, hvis det bliver for varm og vise versa.

Man kan eksempelvis bygge et outfit op omkring en Rabens Saloner kjole. Et par strømpebukser, lækre støvler og en cardigan udenpå, og så er man godt kørende. Overtøjet kan være en klassisk frakke og et mønstret tørklæde. På den måde er der mulighed for at tage nogle lag af, hvis det skulle blive for varmt.

En Rabens Saloner kjole kan også styles med en langærmet trøje nedenunder. Det giver et cool og mere vinteragtigt look.

https://www.butikhanghoj.dk/maerker/rabens-saloner

De perfekte efterårs-accessories

Efteråret er også det perfekte tidspunkt at finde de varme accessories frem. Store tørklæder, huer og vanter er en must, når vejret bliver koldere. Her kan man også tænke i efterårsfarverne, som passer til årstiden.

Hue, tørklæde og vanter er meget funktionelle accessories, som holder os varme. Det betyder dog ikke, at de ikke må skille sig lidt ud fra mængden. I stedet for at vælge et enkelt sort halstørklæde, kan man vælge et tørklæde med farver eller mønster på. Det giver med det samme looket lidt ekstra.

Nitter er også cool om efteråret og vinteren. De kan både findes på vanter, huer og endda støvler. De giver et råt udtryk, som passer rigtig godt til de kolde måneder.