Blog

Prøv singlecamping – derfor skal du gøre det

Singlecamping

Det kan være en god ide at overveje Singlecamping, hvis du gerne vil finde en lidt anderledes måde at date på. Eller måske vil du bare gerne møde andre singler? I denne artikel vil vi sætte fokus på singlecamping og hvordan du komme afsted til dette. Læs mere her hvis du er single og det har interesse for dig.

Godt sted at date og blot nye mennesker

Det kan være en god ide at tage af sted på singlecamping, hvis man gerne vil møde andre singler. Der er ret gode muligheder for at begynde at date, hvis man tager afsted på singlecamping. Men det er nu ikke det der er hovedfokus med singlecamping. Det kan nogle gange bare være rart at være sammen med andre singler, som ikke altid tager på ferie i de traditionelle firkløvere, der er danske familier. Det er jo ikke alle danske familier der ser sådan ud med to forældre og to børn. Men det er nemt at komme til at føle sig udenfor på en almindelig campingplads, når man ser rene par rundt om sig. Det kan derfor være en god ide at prøve singlecamping. Det kan sagtens være at du finder en sød fyr eller pige, imens du er afsted, og i kan holde kontakte når i er kommet hjem igen. Men ellers kan det også bare være meget rart, at man møder andre, som ligesom en selv lever det store singleliv.

Børnene kan også komme med

Selvom man er single kan man nu sagtens have børn og der er kommet meget fokus på det seneste, at der også skal være plads til børnene, når man er på singlecamping. Det er meget dejligt og giver en stor frihed for dig, hvis du er single og har børn. På den måde kan du sagtens tage dem med på ferie og samtidig møde en masse andre singler. Dette giver også gode muligheder for børnene at lære nye mennesker at kende og finde nye legekammerater. Og hvis man alligevel skal date en eller anden man finder på singlecamping, så er det meget rart lige at have mødt børnene også. Der er masser af gode aktiviteter for børnene at lave, når de er afsted på singlecamping. De kommer altså ikke sådan til at kede sig. 

Så dyrt er det ikke – men spar op i god tid

Det er slet ikke så dyrt at tage af sted på singlecamping. I betragtning af hvad man får ud af det, så er singlecamping endda ganske billigt. Når det så er sagt, så er det naturligvis en god ide at spare op i god tid, hvis man ikke har så mange penge at trække på. Det er trods alt dyrt at campere og det er dyrt at holde ferie her i landet. Derfor skal der også spares en større portion penge op. Læg gerne et budget for hvor mange penge du vil få brug for i forbindelse med singlecamping. Husk at hvis du ikke har egen campingvogn, så skal lejen af denne også med i dine beregninger.