Blog

Optimer dit barns sikkerhed med et GPS-ur til børn

Som forælder man i en konstant tilstand af bekymring om sine børn. Denne følelse har siddet i kroppen siden ens barns fødsel, og begynder først at blive opløst en anelse når ens barn er blevet voksen. For selvom det er vigtigt at lade børn lege, opleve og vokse, så kan det være svært at give fuldstændig slip, når man gerne vil passe på sit barn. Denne fornemmelse er blevet hørt og har ført til smartwatches til børn, som lige netop er lavet til at være en spændende gadget for børn og en sikkerhedsbaseret løsning for forældre. Dit barn får nemlig et smart ur med cool funktioner, mens du som forælder får sikkerhed og ro i kroppen.

Smarte funktioner til dig og dit barn

Et smartwatch er et ur med en touchskærm urskive. Så udover at se klokken kan denne urskive anvendes til at styre en lang række smarte funktioner. For eksempel kan ens smartwatch indstilles med en alarm, så uret vibrerer når alarmen går af. Uret kan også bruges som et kort til at finde vej, hvis dit barn er blevet væk eller er kommet i tvivl om vejen. Køb gps ur til børn og få en lang række sikkerhedsforanstaltende funktioner som forældre. Du kan blandt andet glæde dig over følgende funktioner, som vil give dig mere ro i sindet og mere sikkerhed omkring dit barn:

  • GPS-sporing. Et smartwatch til børn sættes op via en app. Fra denne app kan du altid spore urets GPS position, så du dermed altid kan holde øje med, hvor dit barn befinder sig.
  • Opkald. Du kan ringe dit barn op på hans eller hendes telefon. Dit barn kan også ringe dig op, så fra begge sider er der altid mulighed for kommunikation.
  • Beskeder. Hvis du har brug for at give dit barn besked om noget, så kan du sende beskeder direkte til deres ur. De kan ikke svare, men beskeden vil poppe op på urskiven, så dit barn får læst beskeden.
  • Videoopkald. Nogle smartwatches kan foretage videoopkald. Dermed kan du og dit barn altid komme til at se hinanden, når i snakkes. Dette kan særligt være en brugbar funktion hvis dit barn er faret vild, da dit barn dermed kan vise dig sine omgivelser så du kan hjælpe dit barn på vej.

Find et smart ur til dit smarte barn

Der findes et hav af forskellige smartwatches til børn. Udover at komme med forskellige funktioner fås de også med en lang række forskellige designs og i forskellige farver. Derfor er der nogle valg du skal tage, når du vil købe et smartwatch til dit barn.

Sørg blandt andet for at måle dit barns håndled, så du får købt en rem som passer. Du skal også overveje hvorvidt dit barn får brug for et vandtæt smartwatch. Dette er særligt smart da det kan modstå regnvejr og lignende, så du og dit barn ikke behøver bekymre jer om vandskader når dit barn er ude og hoppe i vandpytter. Køb også et smartwatch i en farve, som dit barn vil synes er sejt at gå med.