Livsstil

Opret billigt testamente

Det er desværre ikke gratis at oprette et testamente. Men det kan gøres billigt, hvis du finder det rette sted. På fairjura.dk kan du oprette et testamente til en god pris. Og det er det hele værd. Testamenter er afgørende for, at du efterlader din formue og dine personlige ejendele til lige præcis dem, du ønsker, skal arve de respektive penge og ting. Besøg Fairjura og få et godt tilbud.

Grunde til at oprette et testamente

Der er masser af situationer, hvor oprettelsen af et testamente er yderst fordelagtig. Har du fx ingen naturlige arvinger men til gengæld et ønske om, at staten ikke skal tage hele din arv til sig, så skal du oprette et testamente. Det er din sikring for, at staten ikke tager alt, når du engang er taget herfra. Måske har du en god ven, eller måske ønsker du hellere at give pengene til et velgørende formål. Det kan du selv styre, hvis du opretter et testamente.

Har du en kæreste, skal du også oprette et testamente, hvis han/hun skal have del i arven. Er du derimod gift og medejer af en bolig, så kan det være nødvendigt for din mand/hustru, at du får skrevet et testamente, der muliggør, at din udkårne har mulighed for at blive boende i jeres bolig. Dette er blot et par gode grunde til at oprette et testamente.

Testamente hos Fairjura

Få kompetent rådgivning

Det er ikke altid helt nemt at sætte sig ind i dansk lovgivning. Hvis du er en af de mange, der ikke lige kender til arvereglerne i Danmark, så kan du kontakte Fairjura. Her får du stærk faglig vejledning og god og venlig service. Arvereglerne er komplekse. Men med god rådgivning og vejledning – og endda ganske gratis rådgivning og vejledning – bliver du klædt meget bedre på, når du skal oprette dit testamente. Der er masser af viden at trække på, og du vil blive mødt af en topprofessionel jurist, der er helt inde i sagerne, og som også tager sig tid til at hjælpe dig videre. Ring eller skriv. Det kan virkelig betale sig.

Hvorfor frasige sig arv?

Det lyder måske en anelse underligt, men der er faktisk situationer, hvor du som arving med fordel kan frasige dig den arv, som fx dine forældre efterlader til dig. Hvis du eksempelvis selv har en sund personlig økonomi, så kan det måske være naturligt, at du frasiger dig arven fra dine forældre og lader den gå videre til dine egne børn, der muligvis har større behov. Men det kan selvfølgelig også være, at dine forældre efterlader sig gæld. Her kan frasigelsen af arven igen være en åbenlys fordel.

Det skal dog siges, at det generelt er en god idé at efterlade sig noget til sine nære, hvis man da har noget at efterlade sig og nogle nære til at tage imod det. Derfor er det godt, at du har muligheden for god hjælp og rådgivning til, hvordan du får oprettet dit testamente. Og ikke mindst hvordan du kan gøre det billigt.