Blog, Livsstil, Mandesager

Min lejlighed trænger til et nyt køkken

nyt køkken i lejligheden

Lige siden jeg overtog min lejlighed, har jeg drømt om et nyt køkken. Jeg elsker nemlig at bruge tid på at tilberede et lækkert – men nemt – måltid efter en travl dag på arbejde. Der er ikke noget bedre end at nyde et glas vin til min hjemmelavede mad, når jeg virkelig skal hygge mig!

Nå, men tilbage til køkkenet: det er mange år siden mit køkken sidst blev udskiftet, så derfor går jeg og leger med tanken om at sætte et nyt ind. Det kræver dog mange overvejelser. I dette indlæg har jeg samlet nogle at mine tanker om et nyt køkken sammen.

Skal der nyt køkken til, så skal det gøres ordentligt

Efterhånden som jeg er blevet glad for at lave mad, er det gået mere og mere op for mig, hvor vigtigt det er at have et køkken, som bare er lavet ordenligt. Derfor er jeg også kommet frem til, at mit nye køkken simpelthen skal laves af en professionel murer, som bare har forstand på, hvad han laver.
Efter noget reseach, er jeg kommet frem til at jeg vil lade murermester Frederik fra M3S stå for renoveringen af mit køkken. Ved at tjekke hans hjemmeside https://www.m3smurer.dk/ ud, er jeg nemlig kommet frem til, at han er den bedste murer Stenløse og Københavnsområdet har at byde på. Jeg ser derfor spændt frem til at se, hvordan mit nye køkken vil komme til at se ud, når murerne fra M3S har været forbi.

Det bliver bare lækkert at kunne lave god mad i et nyt køkken med flotte klinker og fliser. Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne lave mad til mine gæster i et køkken, som jeg er super glad for.

Jeg er vild med flotte klinker og fliser

Lige siden jeg var helt lille, har jeg været noget så fascineret af klinker og fliser og alle de mønstre, som man kan lægge dem i. Derfor har jeg også, lige siden jeg fik min første lejlighed, gået og drømt om at få lavet et køkken og tilhørende badeværelse, hvor en rigtig murer kunne få lov til at slå sig løs!

På internettet har jeg tit stødt på billeder af andre menneskers super flotte køkkener og badeværelser, og hvor har jeg dog tit ønsket, at det var sådan at mit eget så ud! Ja, jeg er ret begejstret for, at jeg nu endelig vil få det køkken, som jeg altid har drømt om takket være den bedste murer Stenløse har!

fliser i køkkenet

Det mest fascinerende ved klinker og fliser er i mine øjne, at de – hvis de er lagt ordenligt og er i god kvalitet – kan holde i rigtig, rigtig mange år. Derfor har jeg også lidt svært ved at vælge netop hvilken slags klinker, som jeg vil have op i mit køkken. Der er jo så mange flotte at vælge imellem. Jeg er dog sikker på, at det flotte murerarbejde, M3S leverer, vil være med til at gøre mit køkken så flot, som jeg drømmer om.