Blog

Kender du soaked in luxury?

https://www.fashionfifteen.dk/ff-soaked-in-luxury/

Selvom Danmark er et lille land, så har vi faktisk en lang række af firmaer der producere alle mulige lækre kvalitetsvarer. Det kan være alt fra møbler, til tøj, til hudpleje. Som dansk kvinde kan de danske mærker være ekstra appellerende, da de netop er fremstillet med den danske kvinde som målgruppe. De ved, hvad det er, du ønsker af deres produkter, og de giver dig det.

Urban og tidsløst på samme tid

Indenfor modeverden har vi mangle skønne danske mærker at vælge imellem. Blandt andet inwear, Malene Birger, Day, men også soaked in luxury. Alle disse mærker er gode klassikere for en dansk kvindes garderobe. Hvorfor? Fordi de er lavet af den samme type som skal gå i det.

Som dansker har man ofte en forkærlighed for det minimalistiske look. Det enkle. Dette betyder ikke at der ikke kan være farver, mønstre eller skæve udskæringer og snit på tøjet. Men det vil stadig give en en følelse af det simple, lækre og gennemarbejde, når man går i minimalistisk tøj. Her er soaked in luxury ingen undtagelse for denne flotte danske minimalisme.

Men selvom soaked in luxury er dansk og afspejler dette i tøjet, så tøj de også kaste sig ud i mere eksperimenterende stykker tøj. Dermed kan du altså tilføje noget ekstravagante til din garderobe ved at købe tøj fra soaked in luxury. Derudover bestræber de sig samtidig for at designe tøjet på en måde der giver dig lyst til at bruge det igen og igen, år efter år. Det er dermed ikke så specifikt rettet mod én modetendens, at det ikke længere fungerer, når moden skifter.

Lad dig overdænge af luksustøj

Som navnet indikere, så ønsker soaked in luxery at du skal føle sig gennemblødt af luksuriøsitet. Derfor gør de en ihærdig indsats for at designe og producere tøj der giver kvinden indenunder tøjet en følelse af luksus. Dernæst ønsker de også at tøjet skal være til at betale for. Der er ingen grund til at det lækre og luksuriøse tøj kun er forbeholdt nogle få der har råd til det. Alle fortjener at have luksuriøst tøj på, så ofte som de ønsker det.

Målet med luksustøj ses tydeligt på det tøj soaked in luxury laver. Der er sans for detaljerne, så selv den mest simple t shirts virker gennemarbejdet. Dette gør også at tøjet sidder rigtig godt på kroppen, fordi man virkelig har tænkt over hvordan det skal falde og har lavet det af gode tekstiler.

https://www.fashionfifteen.dk/ff-soaked-in-luxury/

Find hele garderoben hos soaked in luxury

Soaked in luxury laver alt indenfor tøj. Du kan købe lækre frakker hos dem, men også jeans, kjoler, skjorte og basisvarer. Der er næsten ikke en garderobe har brug for, som de ikke sælger. Det er blot et spørgsmål om at udforske deres kollektioner.

Derudover kan du også nemt finde stilfuldt tøj der er godt at have på på kontoret. Samt smukke kjoler til festlige lejligheder. Der er ikke den situation hvor soaked in luxury ikke kan bidrage med et stykke tøj, hvis ikke hele outfittet.