Blog

Håndklæder med dit virksomhedslogo

Håndklæde med logo

Har du lyst til at investere i en reklame artikel som med sikkerhed kommer ud i bybilledet? Nogle tror at reklamehåndklæder blot ligger derhjemme, men det er en misforståelse. Et håndklæde med logo kan nemlig ses i mange offentlige sammenhænge. De bliver nemlig, blandt andet, brugt på diverse sportsbaner og på stranden. Lad dit firma designe jeres egne og unikke håndklæder med tryk og lad bekendtskabet til jeres virksomhed vokse, dag for dag.

Ny teknologi og nye materialer

Lad dit firma blive inspireret af de mange nye materialer, som er kommet til i håndklædeverden. Det er nemlig slut med forestillingen om håndklæder der fnuldrer og føles som sandpapir på ryggen. Håndklæder skal nemlig ikke bidrage med følelsen af en hård exfoliering, men omslutte kroppen med en blød og varm følelse. Topsupplies giver dig muligheden for at vælge lækre og absorberende frottéhåndklæder, som dit fremtidige reklameprodukt. Håndklæderne giver et smukt pift til jeres badeværelser, på kontoret, og skaber samtidig reklame for jeres virksomhed.

Hvis jeres virksomhed har interesse i den grønne omstilling, så kan i også finde miljøvenlige håndklæder med tryk hos Topsupplies. Mange virksomheder er nemlig begyndt at lægge sig i selen for at vise, hvordan reklameartikler ikke skal være en belastning for miljøet. De grønne håndklæder er lavet af organisk bomuld og produceret i et yderst bæredygtigt materiale. Lad din virksomhed få muligheden for at skifte til en miljøvenlig og bæredygtig markedsføring og glæd jeres kunder med ideen om, at de ved at modtage et håndklæde med tryk, ikke nedgraderer miljøet.

Mange muligheder med et håndklæde mig tryk

Håndklæder med tryk har væsentlig flere funktioner end man lige tror. De bruges nemlig ikke blot på badeværelser men i mange sociale sammenhænge. Jo flere mennesker der befinder sig omkring dine kunder og samarbejdspartnere, når de hiver firmaet håndklæder med tryk op af tasken, jo bedre. Håndklæder kan blandt andet blive set i sportssammenhænge, hvor mange mennesker er samlet. Man kunne nemlig sagtens forestille sig, hvordan jeres håndklæder kunne skabe omtale i omklædningsrummet, eller på tennisbanen under en kamp. Ligeledes kan et håndklæde med logo skabe omtale i svømmehallen eller på stranden i de varme sommermåneder. Lad jeres logo eller slogan blafre i vinden, når folk ryster deres strandhåndklæder for sand. I styrker jeres brand, på en enkel og billig måde, ved at forære jere et håndklæde med tryk til kunder, samarbejdspartnere og bekendte.

Slip kreativiteten løs

Med reklamehåndklæder har du en fantastisk mulighed for at vise kreativitet hos din virksomhed. Et håndklæde med tryk kan nemlig designes på utallige måder og du sikre dermed, at jeres håndklæder får lige præcis det visuelle udtryk, som skal repræsentere jeres virksomhed. Slip kreativitet løs, ved at give håndklæderne et personlig udtryk med jeres brand, slogans og eventuelle kampagner. Få jeres virksomhed til at springe i øjnene, og lad jeres markedsføring og håndklæder med logo, føre jer til helt nye højder.