Blog

Giv en funktionel og smuk gave

bordlampe

Har din bror, svoger, svigersøn, søn, far eller en anden mand snart fødselsdag eller en anden fejring? Det er ofte en vanskelig opgave at finde på gaveidéer til mænd. De ønsker sig få ting og bruger sjældent tid på udarbejdelse af en ønskeseddel. Læs her for at få idéer. 

En gaveidé, der ikke slår fejl

Noget, der typisk falder i god jord hos en gavemodtagende mand, er praktiske gaver. Gaven må meget gerne have en reel funktion og kunne give en eller anden form for praktisk kvalitet til hans hverdag. Et eksempel på en sådan gave er en bordlampe. 

Som regel vil det være forskelligt værktøj eller nye skjorter eller strømper, du nok først tænker på. Men en bordlampe er en anderledes og lige så fornuftig samt praktisk gave. Er det umiddelbart en passende gave til den gavemodtagende mand, så find moderne såvel som retro bordlamper her.

Perfekt til den person, der aldrig har en ønskeseddel

Det kan være en yderst besværlig opgave at finde en meningsfuld gave til en person, der aldrig skriver en ønskeseddel. Ofte bliver det blot til gavekort eller penge. Synes du dog, at det er for kedeligt og upersonligt, er en bordlampe den perfekte udvej. Det er en gave, som alle vil kunne bruge til noget. 

Personen, der modtager gaven, forventer ikke gaven. Desuden har du stadig mulighed for at udvælge bordlampen. Dermed bliver gaven mere personlig. Det er fordelen ved, at der ikke er en ønskeseddel at gå ud fra: Du har mulighed for at vise dit kendskab og forhold til personen ved at forsøge at ramme deres stil.

Bordlamper til enhver smag

Endnu en fordel ved bordlamper er, at de findes i ekstremt mange forskellige designs. Du kan vælge præcis den bordlampe, du ønsker. Du kan både købe en bordlampe til en herregård eller i en antik, minimalistisk, moderne eller vintage stil. Uanset hvad personen, der skal modtage gaven, foretrækker, er der altså en relativt stor chance for at finde det rette.

Hvorfor vælge en bordlampe?

Er du i tvivl, hvorvidt en bordlampe, gulvlampe eller væglampe vil glæde personen mest? Så kan nogle af fordelene ved en bordlampe remses op her: En bordlampe er stemningsskabende; du kan placere den, hvorend du ønsker. Dermed er det ikke altid en lampe, du køber, fordi du mangler den. Derimod køber du den med større sandsynlighed, fordi du vil skabe en hyggelig stemning og mangler dekorationer. 

Af den grund er det en fantastisk gave; typisk køber man selv de lamper, man faktisk mangler – men bordlamper mangler du ikke nødvendigvis, selvom du sagtens kan drage nytte af dem.

Giv dem et gavekort til forretningen

Er du ikke sikker på, hvilken bordlampe der matcher gavemodtageren bedst? Så skal du ikke nødvendigvis selv vælge. Du kan evt. købe et gavekort til en lampeforretning. På den måde har du indflydelse på, hvad gaven består i, uden at bestemme præcis hvilken lampe. Det er et godt kompromis mellem at give en personligt udvalgt gave og samtidig give plads til selvbestemmelse.