Blog

Find den bedste VVS’er til byggeprojektet

odense vvs
rasmusblog

Uanset hvor dygtig man er med hænderne, så vil der være dele af ens byggeprojekt, som man ikke selv kan lave, eller som det ikke er forsvarligt selv at lave, medmindre man selv er håndværker. Noget af det, som kræver professionel ekspertise, er flere dele af VVS-arbejdet. Det kan i hvert fald koste dig dyrt i længden, hvis du selv begiver dig ud i, f.eks. at anlægge badeværelset, foretage vandinstallationer og varmeinstallationer.  

Badeværelsets særlige krav 

Der er helt særlige krav til badeværelset, da det er et vådrum. Der kan nemt sætte sig fugt og andet, hvis det ikke udføres korrekt. Det der er vigtigt, at du finder en god og kompetent VVS’er som gør en ære i, at levere kvalitet i badeværelset. Det gode VVS-arbejde gør nemlig forskellen. Hvis du bor i Odense eller resten af Fyn, så se mere på Ovesen VVS’ hjemmeside https://www.ovesenvvs.dk/. Ovesen VVS gør det nemt for dig, da de også tilbyder en samlet pakkeløsning for badeværelset. Ovesen VVS koordinerer arbejdet med deres faste samarbejdspartnere. Det bliver faktisk ikke nemmere for dig at anlægge et nyt badeværelse i dit hjem.   

Spar penge med reparationer på vandet 

Det kan også være vandinstallationer i køkken, badeværelse og bryggers. Du kan sagtens begive dig ud i, at gøre det selv, men det kan i sidste komme til at være en dyrere løsning. Hvis installationerne ikke er udført korrekt, eller hvis vandhanerne er repareret utæt, så kan det ofte medføre et øget vandforbrug. Hvis du har en utæt installation, eller har brug for at få udskiftet armaturer til vandhanen, opvaskemaskinen eller vaskemaskinen så kontakt Ovesen VVS. Uanset om du har behov for VVS-arbejde til dit firma eller i dit private hjem, så leverer Ovesen VVS-kvalitet til en fornuftig pris. Her kommer lige en lille bonus info i forhold til vandet i dit hjem. Postevandet i Odense hører til i den hårde ende, hvilket øger risikoen for forkalkning, der kræver irriterende rengøring i de våde områder. Ovesen VVS kan hjælpe dig, da de er specialister i blødgøringsanlæg. Ved at installere et blødgøringsanlæg sparer du på elforbrug, sæbeforbrug og skyllemiddel.   

Spar penge ved at foretage ændringer med varmen 

Varme er en stor økonomisk post i boligen. Det er derfor ikke helt så tosset, hvis du ser på, om du kan foretage nogle ændringer i forhold til varmen på din bolig. Uanset om du er i gang med et byggeprojekt i ny bolig, eller om du er i gang med at optimere en ældre bolig, så kan det klart anbefales dig at se med her. Igen handler det om kvalitet, og om udførelsen er lavet korrekt. Der er bare ting, man ikke selv kan klare, og når man så skal hente hjælp udefra, hvorfor så ikke finde en der virkelig leverer varen? Hos Ovesen VVS kan du få dit nuværende energiforbrug set efter, og de giver et bud på, hvordan du kan optimere din energiløsning. Det kan f.eks. være montering af varmeinstallationer på væg og i gulv.