Blog, Livsstil, Mandesager, Oplevelser

Find de flotte benvarmere frem

sorte benvarmere

rasmusblog

I Danmark er vi ret så kendte for at have koldt vejr i efterår og især i vintertid. Det er derfor vigtigt, at vi finder nogle måder at holde os varme på. En af de måder kunne være at bruge nogle gode benvarmere, men der findes skam mange andre måder end lige benvarmere at holde sig varme på. Dem kan du læse meget mere om lige her.

Læs med her hvis du er træt af at gå og småfryse om vinteren, og så snart det begynder at blæse lidt vildt udenfor. Det er livet nemlig alt for kort til.

Hold benene varme med benvarmere

Det er træls, når man går og småfryser hele tiden, så snart det begynder at blive lidt småkoldt udenfor. Nogle af os har det også med at fryse lidt mere end andre, og vi kan især mærke den stærke vind gå igennem skind og ben.

Nogle gange er det især vores ben, der bliver forfrosne. Overkroppen er jo som regel pakket godt ind i en varm jakke eller lignende. Lige netop derfor er det at det skal handle om benvarmere i dette afsnit af artiklen.

Hvis man har nogle gode varme bukser på, så går den måske lige knap og nok – så længe man altså ikke er ude i alt for lang tid. Og hvis det sner udenfor, så ender man alligevel med at blive helt gennemblødt af kold sne.

grå benvarmere

Men hvis man derimod har prøvet sig frem med en sød kjole, fordi man skal afsted til fest, eller måske har taget en flot nederdel på. Så kan ens ben især godt blive en del kolde inde bag de tynde strømpebukser eller leggins. Lige netop her kan benvarmere være til meget stor gavn. Om ikke andet, så kan de i det mindste være meget rarere at have på under selve turen helt til festen. Og så kan du altid tage dine benvarmere af, når du kommer frem til festen.

Husk nu også fødderne

Fødderne er en anden del af kroppen, som har det med at blive utrolig kolde om vinteren og efteråret. Især når vi render rundt udenfor men også når vi går rundt derhjemme.

Hvis du ved, at du kommer til at være længe udenfor, så er det en god ide at tage nogle ordentlige sokker på, så du kan holde fødderne varme.

Og hvis du ikke har et varmt par sokker, så kan du enten anskaffe dig nogle eller tage to par i stedet. Det kan også fungere lige så godt.

Når du render rundt derhjemme kan du passende også tage nogle hyggesokker på. De hedder ikke hyggesokker for ingenting. Med sådan nogle føler man sig lidt ekstra varm og så er det desuden en god måde at komme i hyggeligt humør på.

Hvis du er rigtig forfrossen når du går derhjemme, så kan du også tage et par benvarmere på over hyggesokkerne. Så kan det måske også være at du kan spare lidt penge i varme regningerne. Eller måske bare fryse lidt mindre.