Blog

Er jeres tandlægekliniks dentaludstyr absolut hygiejnisk i brug

Dentaludstyr skal efterses jævnligt som alt andet udstyr. Til dels grundet god hygiejne, som er i patientens favør, da dårlig hygiejne kan indvirke negativt på patientbehandlingerne.

Sterilt miljø

Tandlæger har generel sund praksis for god hygiejne grundet nationale regler som skal efterleves. Netop for at mindske risikoen for smitteoverførsel af bakterier og virus ved tandbehandling. Det fordrer, at alt dentaludstyr enten skal kasseres efter brug eller afvaskes ved en høj temperatur samt dampkoges under tryk. Men kompressorer bør ligeledes også sikres og efterses, da de også har indvirkning på patientbehandlingerne, idet de også er en mekanisk del af det samlet dentaludstyr.

Brug af kompressor

Tandklinikker anvender netop kompressorer til brug for trykluft og sug. Dette dentaludstyr bør også være med til at sikre absolut hygiejne, således at der ikke afgives oliepartikler eller vanddamp i luften til gene for patientbehandlingerne. Lavt støjniveau bør også imødeses ved anvendelse af kompressorer, da larm ikke fordrer en tryg patientbehandling. Ej heller for personalet eller den generelle atmosfære.

Skræddersyet serviceabonnement af tandklinikkens kompressorer

Har I som tandklinik ikke indtænkt jeres kompressorer, som en del af det samlet dentaludstyr er der råd for det. Der kan tilkøbes et skræddersyet serviceabonnement, som tilpasses jeres klinik eller klinikkers behov, så I sikrer løbende vedligeholdelse af jeres daglige anvendte kompressorer. Akut hjælp er også en mulighed, hvis et uheld skulle opstå – også til kundevenlige priser.

Skab et godt kundeomdømme

Et godt kundeomdømme sker oftest mund til mund. Mange mennesker beholder nemlig gerne den samme tandlæge i årevis, også på baggrund af gode anbefalinger fra andre. Med en tiltalende hjemmeside, hvor absolut hygiejne af dentaludstyr også vægtes kan man sikre, at kunder finder vej til en, da gode tandlæger står i høj favør hos mange mennesker. Tandpleje er nemlig ømtåleligt for mange inde for tandsundhed, da det forbindes med smerte og ubehag, trods man ved at jævnlige tandlægebesøg bør overholdes.

Det er noget, der oftest bare skal overstås, men for nogle kan det være forbundet med decideret tandlægeskræk at komme til tandlæge. Det kan være godt at nævne, at det er noget, man som tandlægeklinik imødekommer på empatisk vis.

Opbevaring af dentaludstyr

Udover absolut hygiejne af dentaludstyr, bør det også opbevares pænt i kunde øjemed. De fleste tandlægebesøgende ligger nemlig også mærke til om stedet ser rent ud. Ligeledes om det anvendte dentaludstyr som er synligt opbevaret rent. For som kunde ved man jo, at noget af dental udstyret skal ind i ens mund. Så det er væsentligt, at som tandlægeklinik også at have øje for de små detaljer udover rummets orden og renlighed. Det kan nemlig også være grunde til, at folk kommer igen.

Brug også gerne andre medier

Mange tandlæger i dag er også synlige på andre medier som Facebook. Det giver gode muligheder for at ses som en sund tandlægeklinik, idet man har mulighed for at reklamerer for sin tandlægeklinik. Kundebedømmelser her vil kunne tiltrække kunder, da mange mennesker i dag benytter sig af denne trend.