Livsstil

Dette kan du give til dine ansatte i firmagave

golfbold med logo

Hvis du er chef eller medejer i en større eller mindre virksomhed, så er du sikkert interesseret i at gøre dine ansatte glade. Glade medarbejdere arbejder bedre, og det er også noget, der gavner dig i sidste ende. En af de ting, du skal sørge for, er, at du giver dine ansatte nogle gode firmagaver, når det er tid til det. Det er f.eks. hvis de har jubilæum på arbejdet, eller når det er jul. Her kommer der en række råd til, hvad du kan give dine ansatte i firmagave.

Golfbolde med logo

Golfbolde med logo kan være en rigtig god firmagave til dem, der er vilde med golf. Hvis man er interesseret i golf, så synes man nok også, det er fedt at have sin egen personlige golfbold at spille med. Det kan være en speciel gave, som de ikke selv tænker på at købe, men stadig noget, som de bliver oprigtige glade for.

golfbold med logo

Vinkøleskab

Hvis der er en vinelsker blandt dine ansatte, så synes de sikkert, det kunne være fedt at have sit eget vinkøleskab. Her kan man være sikker på, at ens vine får den helt rigtige temperatur. Det er samtidig en lidt luksuriøs gave, man ikke lige selv tænker på at købe.

Sengetøj

Sengetøj er noget af det, der bare ikke er sjovt at købe selv. Derfor kan det være en god idé at give sengetøj i firmagave. Det kan være noget luksuriøst sengetøj, som man ikke lige selv når ud og bruger penge på.

Håndklæder

Håndklæder kan være en god firmagave, fordi det er noget, der er let at købe uden at lave fejlkøb. De fleste kan lide store neutrale håndklæder i rolige farver, så du er nok sikker på at finde noget, din medarbejder bliver glad for.

Cremer

Hvis du har en medarbejder, der elsker skønhed og pleje, så kan du altid gå på udkig i skønhedsuniverset og finde noget derfra. Det kan altid være ting som håndcreme, fodcreme eller noget i den retning. Hvis det er en medarbejder, der elsker pleje, så kan du sikkert finde noget, hun kan bruge.

Lysestager

Hvis du har en medarbejder, der elsker indretning, så kan du forære lysestager til denne ansatte. Du kan finde flotte designer lysestager, som falder i god smag hos enhver, der er interesseret i interiør.

Slik

Man kan også altid gå den sikre vej og give sine ansatte slik i firmagave. Det kan være noget lækkert slik, som f.eks. dyrt chokolade, man ikke lige køber hver dag. Det kan også være noget slik, du ved, din medarbejder er vild med.

Gavekort

Hvis du er meget i tvivl om, hvad du skal give en medarbejder, så kan det være, du ved, at der er en butik, han eller hun godt kan lide. Så kan du gå den sikre vej og forære hende eller ham et gavekort dertil. Du kan også altid give et gavekort til en butik, som alle kan bruge noget fra. Det er bare med at være kreativ.