Blog

Dette er gaver, du kan give til mænd

Otto Johansen

Synes du også nogle gange, at det kan være enormt svært at købe gaver til mænd. Det er bare som om, at de ikke gider at ønske sig noget, og det ender ofte med, at man køber strømper eller underbukser. Det kan være, at du også er ved at være træt af at give den samme, kedelige gave hvert år. Det kan være, at det skal være anderledes nu. I denne artikel kan du i hvert fald finde en masse bud på gode mandegaver. Så kan det være, at du finder noget inspiration til, hvad du selv skal forære til nogen.

Giv ham en natskjorte

Det er altid rart at have noget, man lige hurtigt kan tage på, når det er søndag morgen, og man er stået op for at lave kaffe, mens rundstykkerne er i ovnen – og hvad er bedre end en natskjorte. Det kan være, at du også har lagt mærke til, at din mand mangler noget? Det er som om, at mænd generelt ikke er lige så gode til at købe ”hyggetøj” til sig selv, som kvinder er. Så er det jo heldigt, at mange af dem har en kvinde, som rent faktisk kan hjælpe dem. Du kan finde et udvalg af natskjorter på www.ottojohansen.dk, hvor du forhåbentlig kan finde noget, som du kan bruge. Det er i hvert fald et besøg værd.

Otto Johansen

Gavekort til spiritusbutik

Det kan også være, at du har en mand, der går meget op i at nyde en god rom engang i mellem. Så er det jo oplagt, at du køber en god flaske rom til ham. Det kan være, at det er noget, du har holdt dig fra, fordi du ikke har forstand på det. Derfor kan det være en god idé, hvis du i stedet for giver ham et gavekort til en spiritusbutik, hvor han kan komme ned og købe lidt lækkert, som han selv kender til.

Mangler han værktøj?

Det kan også være, at du har en rigtig gør-det-selv-mand? Hvis det er tilfældet, så kan det være, at han mangler noget værktøj. Det kan være, at det er noget, en af hans venner ved. Du kan altid google dig frem til, hvad det er for noget værktøj senere, når bare du har navnet på det. Hvis du igen er meget i tvivl, så kan du også give ham et gavekort til en butik, hvor han selv kan købe værktøj.

Du kan give ham oplevelser

Det kan også være, at du skal styre udenom de materialistiske ting. Det kan nogle gange være svært at købe tøj til andre – og især til et andet køn. Du kan i stedet for søge efter, om der er nogle fede oplevelser, som du kan give ham i gave. Det kan f.eks. være et gavekort til øl- eller vinsmagning. Det kan også være et gavekort til en form for forlystelse eller aktivitet. Det kan være, du kan komme i tanke om, han før har nævnt, han gerne vil prøve, hvis du tænker dig godt om.