Blog, Livsstil, Oplevelser

Derfor skal du have en smuk mala kæde

mala kæder

Vi lever i en travl verden, hvor vi ikke altid er så gode til at tage den med ro. Det er dog vigtigt, at vi lærer at slappe af. Det er der heldigvis mange gode metoder til. Man kan jo starte med at gå en lang tur i naturen. Det er sundt for krop og sjæl. Man kan også prøve meditation, yoga, en mala kæde og meget andet. Du kan læse mere om nogle af metoderne her.

Læs meget mere om mala kæde lige her.

Mala kæder og meditation

Meditation er en meget gammel teknik, som stadig er populær, og det er med god grund. Det er en god måde at få ro i kroppen på, og du får også ro i sind af de mange gode øvelser.

Hvis det er svært at komme i gang, så er der masser af hjælp at hente. Du kan læse om det i en bog, søge på YouTube efter videoer eller du kan hente en af de mange meditations-apps.

En ting som også kan hjælpe dig til at finde ro i meditationen, er en mala kæde eller mala til håndleddet. Dem kan du f.eks. finde ved www.bytrampenau.dk, hvor du kan købe adskillige slags mala kæder.

rød mala kæde

Hvad kan man bruge en mala kæde til?

En mala kæde er ligesom et slags totem, som du kan fokusere på under din meditation. Kæden er lavet af de smukkeste krystaller, som er specielt udvalgt til forskellige formål.

Du kan lade dine fingre glide roligt over perlerne, mens du mediterer. De kan ligesom grounde dig og guide dig, på din meditative rejse.

Du kan også havde kæde på til daglig, som en påmindelse om at finde ro i hverdagen. Det kan være enormt rart, at have en fysisk reminder om at trække vejret dybt og slappe af midt i travlheden.

Få en personlig mala kæde

Du kan også få designet en helt personlig mala kæde mange steder. Her kan du fortælle om dig selv og dine mål, og så laves kæden, så den tjener og støtter lige de formål, som du har brug for.

Det er smukt og personligt, og det vil helt sikkert grounde roen i dig.

Det kan være, at du har brug for styrke i en svær tid, ro i sindet, kærlighed, eller noget helt andet og unikt.

Det er bare med at finde ud af, hvad der passer til dig.

Træk vejret dybt

Det hjælper på mange ting. Trænger du til variation fra meditationen, så kan yoga være en god kombination, hvor du også får rørt kroppen lidt. Her kan man også let finde videoer online, som guider selv den helt nye begynder ud på en smuk rejse. Med yoga og meditation lærer du dig selv og din krop bedre at kende, og du vil få det bedre både fysisk og psykisk. Det er så utroligt vigtigt, at vi passer på vores krop. Vi har jo kun den ene, og den skal holde hele livet.