Blog

Den bedste og mest simple måde at finde de perfekte gardiner

gardinbus københavn
rasmusblog

Det kan være irriterende at skulle måle op til nye gardiner, og det kan være svært at finde de rigtige. Når man tager ud og leder efter nogle, der passer til ens ønske, kan man ofte ende med at gå på kompromis på grund af smalle gardinudvalg til de forskellige mål.  

Det er vigtigt, at man er sikker på alle sine nye gardiners aspekter, da de spiller en stor rolle for et rums samlede udtryk. Hvis du skal have nye gardiner, kan du med fordel kontakte Gardinbussen, se det store udvalg og få et uforpligtende tilbud. Her har du en mulighed for at blive hjulpet med at vælge de gardiner, der er bedst til netop dig og dit rum, og efterfølgende bliver opsætningen ordnet for dig.   

Gardinbus i København: Hvad er det? 

Gardinbussen en bus med base på Frederiksberg, der kører rundt i København, men som derudover også kan køre alle andre steder hen på Sjælland også. Find mere info om gardinbus København her. Der findes også gardinbus i Jylland og på Fyn.  

Hvis du er interesseret i at købe gardiner, kan du tage kontakt og få et uforpligtende tilbud inden for en dag, hvor professionelle kommer ud for at tale og hjælpe med dig om dine ønsker. I forbindelse med tilbuddet kan du få gratis opmåling til gardinerne. Hvis det noget for dig at benyttet tilbuddet, vil gardinerne leveres og sættes op indenfor tre uger alt efter hvilke gardiner, du skal have lavet.  

Forskellige typer af gardiner 

Alt efter om du har brug for gardiner til et særligt rum i hjemmet, et kontor eller andet erhvervsrum, en institution eller noget fjerde, er der mange forskellige former for gardiner og persienner at vælge mellem. Du kan købe dine gardiner ved hjælp af en gardinbus og udforske og blive rådgivet omkring det store udvalg. Måske leder du mest efter nogle flotte pyntegardiner, måske skal de være almindelige, enkle og uforstyrrende i deres udseende.  

Har du behov for til tider at kunne have mørklægning eller at kunne justere hvor meget sollys, der må komme ind, kan du undersøge udvalget af persienner og lamelgardiner. Om end det er klassiske gardiner, plissègardiner, rullegardiner eller måske en løsning i træ, kan du helt sikkert finde dit match. Alt speciallaves til dig, dine ønsker og vinduernes mål.  

Et besøg af bussen 

Det er gratis at ringe efter gardinbussen. Ca. samme dag eller senest dagen efter kommer en professionel kørende til dig med op til 2000 prøver på gardiner. Her kan I tale sammen og personen kan rådgive dig, så du får det bedste produkt til det rum, der er tale om. Personen kan vejlede dig om gardintype, farve, materiale m.m. Hvis det er noget for dig, laves gratis opmål og herefter kan du få et uforpligtende tilbud af den professionelle.  

Priserne varierer efter størrelse og type, og tiden, det vil tage at lave dem, varierer ligeledes. Men efter omkring tre uger vil der komme en fra gardinbussen og montere dine nye speciallavede gardiner for dig.