Blog

Braletter er de bedste bh’er – specielt de bæredygtige

bralette
rasmusblog

Kære kvinder, det er ikke sundt at gå med bh’er med bøjle i hver eneste dag. Det er blevet bevist. Det er på tide at skifte de normale bøjlebh’er ud med braletter. De er helt fantastiske, og det er der mange grunde til. Samtidigt kan du få dem i bæredygtige materialer, og det jo lige oppe i tiden. 

En mere komfortabel bh 

Er du ikke træt af at få ondt efter en hel dag, hvor du har haft den almindelige bøjle bh på? Det kan altså sagtens undgås, og det kan det med braletter. Men hvad er en bralette? Det er en bh uden de her store skåle og bøjler til at holde brysterne oppe. Det er bare stof, måske en mindre tynd skål også, men ellers intet andet. 

Det er langt mere dejligt at have en bralette på, da der ikke er nogen bøjle, der stikker til dig, eller nogle skåle, der er lige en tand for små, så du ender med at få ondt. Den er simpel. Den er lavet af noget tyndt stof, det kunne være i blonder, men det kan også være silke eller bomuld. Der er intet der gør ondt ved en bralette. 

Over tid, gør bh’er med bøjle og skåle også noget rigtig dårligt for dig. Det er faktisk slet ikke godt for brysterne at blive holdt oppe på den måde. Tværtimod. Brysternes naturlige form ødelægges, da bh’en tages af, fordi de ikke længere kan holde sig selv oppe ordentligt. Med en bralette kan du undgå dette problem. Bare det at have den på en gang imellem hjælper. 

En bæredygtig og flot bralette! 

Det gode er, at du nemt kan finde bæredygtige braletter. Du kan dermed gøre en kæmpe forskel for miljøet. Hver gang du tager et bæredygtigt valg, er der måske også 5 andre, der gør det samme, og det til sammen gør en stor forskel. Derfor er en bæredygtig bralette det oplagte valg, også fordi det er en vigtig ting at gå op i, nemlig jorden og klimaforandringerne. En bæredygtig bralette hjælper altså både vores jord, men også dine bryster. Det er en win-win situation. 

Du tænker måske, at sådan en bralette kan ikke være hverken flot eller sexet. Men det er slet ikke sandt. Den kan være lige så flot og sexet som enhver anden bh! Det kan være den er lidt gennemsigtig, eller den kan være lavet af noget flot blondemateriale i en lækker blå farve. Det kan også være noget elegant silke i den fineste røde farve. 

Der er altså intet dårligt ved en bæredygtig bralette, og du bliver bestemt ikke mindre flot eller sexet af at have sådan en på, selvom du måske føler dig mere tilpas og rar, som var du nærmest i joggingbukser og hættetrøje. 

Alt i alt er en bæredygtig bralette noget alle kvinder burde eje. Den er flot og sexet, den hjælper vores planet, den er rar og den holder dine bryster fine og flotte både nu og i fremtiden.