Livsstil

Amerikansk valnød

sofabord valnød

Inden for valnøddetræer eksisterer der som bekendt flere forskellige typer alt afhængig af, hvor valnøddetræerne befinder sig henne i verden. Når det omhandler træmøbler, er det dog i langt de fleste tilfælde amerikansk valnød, der benyttes. Denne træsort kan vokse i alle europæiske haver, men er dog hovedsageligt at finde i USA’s østside.

Træet kan blive op til 40 meter, og med sin 1 meter i diameter tykke stamme, er den et storslået træ, der virkelig giver indtryk. Amerikansk valnød er en eksklusiv træsort med en helt specielt og imponerende aura, hvilket gør den til et af de mest populære træsorter i verden. Denne træsort er nemlig både smuk og stærk – præcis som dette Valnød sofabord.

sofabord valnød

Sofabord i valnød

Med et sofabord i valnød er intet overladt fuldstændig til tilfældighederne. I første omgang er åretegningerne både tydelige og smukke. Benenes design er selvfølgelig nøje udvalgt. Vigtigst af alt er bordpladens små detaljer gennemtænkte fra ende til anden. Med et sofabord i valnød gennemleves et helt unikt udseende, som hver og en omkring bordet uden tvivl vil imponeres særdeles meget af.

Valnøddetræ kan have flere forskellige farver, og nuancerne i træet kan spænde vidt. Der findes for det første den helt fine, lysebrune sandfarve, som passer perfekt til de hjem, hvor der ønskes neutral atmosfære og højt til loftet. Der findes selvfølgelig også den smukke, mørkebrune chokoladefarve, som vil fuldende de moderne hjem, der ønsker et stærkt udtryk. Denne kontrast giver det flotteste spil i forhold til farver, og dette er måske netop grunden til, at så mange vælger at købe sofabord i valnød.

Sofabord med ben i

Når du vælger et smukt sofabord i valnød, vælger du samtidig detaljer med ben i. Sofabordet er nemlig udstyret med et elegant udseende, hovedsageligt på grund af de kun tre ben under sofabordet. Denne billedskønne detalje giver sofabordet sit helt eget og unikke udtryk, som enhver med stil må eje til sit hjem.

Hvert valnøddeben under sofabordet er selvfølgelig nøje udskåret, så det passer præcist til bordpladen. De er designet på en helt speciel måde med detaljer af kobber, der ligeledes gør sofabordet til noget helt for sig selv. 

Stuens vigtigste brik

Når et hus skal udsmykkes stiller det store krav til indehaveren. Det er nødvendigt med både overblik, tålmodighed og ikke mindst sans for detaljer. Dette er præcis de samme egenskaber, som det kræver, når der skal samles et puslespil. Når der er lagt nok tid i dette, og der kun mangler den sidste brik, kan der åndes lettet op. Det kan faktisk være noget af et puslespil at få elementerne i en stue til at gå op. Her har den vigtigste brik uden tvivl altid været netop sofabordet. Det er denne genstand hele familien samles om og nøjagtig derfor, er det stuens vigtigste genstand. Når de smukke nøddebrune trædele er samlet til det flotteste sofabord i valnød, når du har placeret det helt centralt midt i din stue, så har du den sidste brik – du har stuens vigtigste brik.