Blog

5 måder du kan tage ud og campere med familien

Camping silkeborg

Har du børn der skal ud, og have noget frisk luft, og lære at sove i telt? Eller måske dine svigerforældre skal imponeres med nogle lækre snobrød? Her er 5 måder du kan komme afsted på. Denne artikel er baseret på de båder man kan campere på Campingplads Silkeborg: https://www.bryrupcamping.dk/  – men kan selvfølgelig også anvendes til andre campingpladser

1) Tag redningsvesten på og så ud på det åbne vand

Man kan leje en kano eller en kajak i f.eks. Ry, og så tager det kun et par timer før man lander ved Camping Silkeborg. Man kan nyde det åbnevand og man skal ikke tænke på de tunge tasker, som ikke bliver dødvægt når man ror i en båd. Silkeborg er fyldt med fantastiske udsigter, som er en sikker vinder, hvis man skal imponere nogen. Dog skal man huske sejlerhandsker da man nok gerne vil undgå vabler på hænderne.

2) Tag på en cykeltur i Silkeborgs fine skove

Omkring Camping Silkeborg er der meget fine skove, så tag cyklen under armen og kom afsted! Der er endda nogle gode udsigtspunkter, hvor man kan stoppe op og spise madpakke med familien. Derefter kan man cykle ned og tænde sit bål ved Camping Silkeborg og spise nogle hotdogs eller måske noget andet lækkert.

3) Tag din autocamper og kom afsted

Hvis jeres familie er mere til den rolige side, og man bare gerne vil sidde og nyde solen med en øl i hånden, så kan man prøve en autocamper. Hvis du eller svigerfamilien ejer en autocamper, så skal man da afsted! Man kan måske endda tage nogle fiskestænger med og nyde at fange nogle fisk ved Campingplads Silkeborg.

4) Tag familien med på vandretur

Denne måde at komme afsted på er fænomenal, hvis nogen har dårlige hofter eller andre skavanker i ben-partiet, men de stadig vil ud at have noget motion. Så tag vandreskoene på og ud ad døren. Silkeborg har nogle smukke skove, og man kan overveje at gå den omkring 20 km lange vandretur mellem Ry og Silkeborg, før man sætter sig ned og får en plads ved bålet.

5) Smid et telt i bilen og så skal I afsted

Der kan være meget bøvl, hvis man har småbørn, der klager over at de er trætte, og gerne vil hjem. Så er det næsten nemmere bare at smide sit grej i bilen, for at gøre det så simpelt så muligt. Men denne måde kan være lige så hyggelig som de andre, da man kan tage en dukkert i søen før man får sit snobrød.

Ro i både sindet og kroppen

Det er hårdt hvis man arbejder året rundt, og måske også bliver lidt stresset af det. Det at være ude i naturen er tit den bedste måde at afstresse på. Man skal prioritere sit mentale helbred frem for alt, og måske Camping Silkeborg vil kunne hjælpe med det.